Celsius Network – Passzív jövedelem

Még januárban ajánlotta nekem Gabriella ezt a platformot, ahova én akkor be is regisztráltam, de mindenképpen szerettem volna először kipróbálni és nem utolsó sorban információt gyűjteni róla, mielőtt kiteszem itt a blogon.

A Celsius Network egy úgynevezett lending platform, ami lényegében úgy működik, mint egy hagyományos bank, csak éppen crypto valutákkal, azaz coinokkal. Amennyiben hosszú távon szeretnél tartani bizonyos coinokat, akkor érdemes átküldeni őket erre a platformra, ugyanis a banki kamatoknál lényegesen magasabb kamatot kaphatunk, és ehhez még csak le sem kell kötni a pénzünket, csak egyszerűen ott kell tartani a tárcánkon és ha úgy adódik, bármikor kivehetjük onnan. Én januárban Ethereumot (ETH) küldtem erre a tárcára, amire 5.05% éves kamatot kapok, amit hetente írnak jóvá. Így lényegében egy év alatt sokkal magasabb lesz a passzív jövedelem a kamatos kamat miatt. Lehetőségem van választani, hogy az adott coinban szeretném kapni a kamatot, vagy CEL tokenben, ami a platform saját tokenje. Minél többet tartok a tárcán ebből a CEL tokenből, annál magasabb lehet a kamat. Ha a teljes ott tartott pénz 25%-a CEL tokenben van, akkor 25%-al magasabb kamatot kaphatok.

Természetesen azonnal adódik a kérdés, hogy miből tud nekünk kamatot fizetni a platform. Erre a választ abban a videóban kaptam meg, amelyben a cég tulajdonosa adott interjút és mindent részletesen elmagyaráz. Az interjú magyar fordítását IDE kattintva tudjátok megnézni, hála Plantak Ivicának.

A lényeg tömören annyi, hogy a betett pénzünket a cég kölcsön adja intézményi befektetőknek, tőzsdéknek stb. magasabb kamatra, és amit kap, annak a 80%-át szétosztja közöttünk, akiknek a pénzét kiadja. Nekem nagyon szimpatikus volt a tulajdonos, Alex Mashinsky. Ha tehetitek mindenképpen nézzétek meg a videót.

Első befizetési bónusz

Amennyiben $200-nak megfelelő mennyiségű coint küldesz a tárcádra és legalább 30 napig tartod (a 30 nap alatt végig meg kell tartani a minimum $200 értéket, tehát érdemes valamennyivel többet betenni, ha esne a coin árfolyama), abban az esetben $30 értékű BTC-t fognak jóváírni neked is és annak is, akinek az ajánlói linkjével regisztráltál. Amennyiben úgy gondolod, hogy az itt olvasott információ értékes volt számodra, megköszönöm, ha az én linkemmel regisztrálsz: https://celsiusnetwork.app.link/1553820046

Ez a platform CSAK mobil applikációval érhető el, és hitelesítésre is szükség van, anélkül nem tudod használni.

Csak érdekességképpen, jelenleg a Synthetix Network Tokenre (SNX) 13,99% éves kamatot adnak, de ha CEL-ben kéred, akkor ez 17,78% is lehet 🙂

Ha bármilyen kérdésed van, írj egy hozzászólást, vagy küldj egy üzenetet a Kapcsolat menüből.

4 hozzászólás

  1. Ha mar Defikkel kezdtel foglalkozni akkor legalabb valaszd a legjobbakat. https://go.inlock.io Ok magyarok biztositassal a letetekre es nem kell 25% penzedet tokenjukbe tartanod tieres rendszer van. Ha global is erdekel blockfy t ajanlanam. Amit itt bemutattal elegge nem a minoseg jeleit mutatja,

    1. Szia Zoli, szerintem így kijelenteni, hogy ők a legjobbak, erős túlzás. Legalábbis alapos indok nélkül. Amennyire én tudom, a Celsius volt az első ilyen lending platform és tudomásom szerint náluk is van biztosítás. Januárban amikor néztem az inlockot, nekem még nem igazán volt szimpatikus és a Celsius mellett is csak akkor tettem le a voksom, amikor megnéztem az interjút.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük