Coinpot – Új microwallet faucet oldalakhoz

Megjelent egy új microwallet Coinpot néven és úgy tűnik kezdenek erre átállni a nagyobb (régi) faucet oldalak (Moon bitcoin, bonus bitcoin stb.). Amennyiben megfelel a heti egyszeri kifizetés, akkor nem szükséges regisztrálni, mert automatikusan megnyitják ezt a pénztárcát a bitcoin címeddel, amikor megadod a faucet oldalon. Ahol pedig már korábban megadtad (pl. moon) ott is automatikusan megnyitja és erre küldi a satoshikat. A leírás szerint hetente egyszer ingyen küldik át a bitcoin címedre az addig összegyűlt mennyiséget, amennyiben eléri a minimum 25 ezer satoshit (vagy 100 dogecoint vagy 0.005 litecoint).

Tehát regisztrációra nincs szükség, csak ha az alap szolgáltatáson kívül mást is igénybe szeretnél venni, például szeretnél gyakrabban kifizetést kérni. A többszöri kifizetésnek viszont díja van.

12 hozzászólás

 1. Szia
  Köszönöm a válaszodat.
  Azóta sem történt változás, mindennap találok egy-kettő belépési próbálkozást, de véletlenül sem azonos IP címmel.
  Azt sejtettem, hogy annyi fiókot csinálhatok magamnak amennyit szeretnék, de az IP címem és a tranzakcióknál megadott számsorok egyezése miatt tartok egy esetleges „büntitől”
  Arról nem is beszélve, hogy az eddig használt oldalaimra is újra kellene regisztrálnom.

 2. Sziasztok!
  Egy kis tanácsra lenne szükségem.
  Két nappal ezelőtt figyeltem fel arra, hogy valaki nagyon szeretne belépni a számlámra.
  Jelszavamat tegnap azonnal megváltoztattam, ma láttam, hogy az illető ismét megpróbálkozott a belépéssel.
  Képet csináltam róla, ha holnap is próbálkozik, és azonos lesz az IP címe tudok valamit lépni?
  Email címemet megtudom változtatni?
  Ha nem tudom megváltoztatni, csinálhatok egy másik pénztárcát? Nem jár érte „bünti”?
  Ugyanazt a jelszót nem használom több oldalon.
  Válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm.

  1. Szia, ha csak próbálkozott az még nem probléma. Ha elég erős jelszót használsz és nem férnek hozzá az eail fiókodhoz, akkor úgyse tud belépni.
   De egyébként annyi coinpot fiókot csinálsz új email címmel amennyit akarsz.

 3. Szia ! beléptem a coinpotra,és keresem a címet amit a MOON botcoinra kellene beírnom,de nem találom .Hol van a Coinpoton?
  Köszi Marika

  1. Szia Marika. Ha email címmel regisztráltál coinpotra, moon bitcoinmál ugyanazt az email címet kell megadni, és mikor lekattintod, azonnal ráküldi. Aztán coinpot számláról oda kéred ki ahova szeretnéd. vannak különböző lehetőségek különböző díjakkal. Akinek nincs coinpot regisztrációja, btc számla számmal tudja használni moon-t, és a többi faucetet ami oda fizet, ebben az esetben automatikusan fogják küldeni a megadott számlaszámra a satoshit, minimum elérése után.

 4. Szia ha megadtam a cimem es elfogadtak utana mit kell csinalnom ezen az oldalon hogy elerjem a heti 25000 satoshit?

 5. Szia! Regiztem a Coinpot-on, azt írta sikeres volt. E-mailt nem kaptam tőlük. Ha be akarok lépni, azt írja nem jó az e-mail cím vagy a jelszó, ami kizárt mert nekem minden fel van írva. Kellene e-mailt kapni az aktiváláshoz? Előre is köszi, szép napot! Magdi

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük