Faucet oldalak – A Google nem támogatja

Az elmúlt néhány napon észrevettük, hogy jelentősen csökkent a Faucet oldalakról érkező bevétel, aminek most már az okát is tudjuk. Gyakorlatilag az összes Faucet oldal bevétele a google AdSense hirdetésekből keletkezett, viszont a google sorra zárolja ezen oldalak tulajdonosainak számláját, így nyilván nem kapnak kifizetéseket sem, amiből a látogatók satoshi gyűjtését fedezhetnék.

Ez elég szomorú hír, hiszen így ez a bevételi forrás is elapad. A komolyabb, régebb óta működő oldalak tulajdonosai bizakodóak és próbálnak tárgyalni az ügy érdekében, továbbá igyekeznek más módon megoldani a bevételeket.

Ez a helyzet el is indított bennem egy gondolatot, hogy lényegében mi is beépíthetnénk az új oldalunkba egy faucet oldalt, és az azon oldalon található hirdetések lekattintása után kapott bevétel nem a számlaegyenlegre, hanem közvetlenül a Faucetbox-ra érkezne azonnal. Sőt, azt hiszem ezt akár az Uphold-al is meg tudjuk csinálni, de ez ügyben egyeztetnem kell a programozóval.

6 hozzászólás

  1. Sziasztok. Szerintem ez eddig se volt kérdés hogy a faucet oldalak az adsense hirdetésből tartják fent magukat. És ami ugyancsak észrevehető egyre több oldal kényszerit vagyis probál hogy a hirdetésre is kattintsunk, és ennek csak egy oka van a felhasználo lustasága hogy a satoshit begyüjteni megy csak oda hogy egy hirdetésre rákattintson az már luxus. És sajnos az ilyen kapzsi felhasználok miatt szükül majd a kör illetve a faucetek az összeget is ezért csökkentik. Tudom a válasz sokakban nem az hogy ezért hanem a bitcoin árfolyama miatt, de ez nem teljesen igaz. Tehát felmerül a kérdés ki hányszor kattint rá egy hirdetésre a faucet oldalon? Mert ez csak egy extra másodperc semmi több.

    Kiváncsian várom ki hány hirdetésre kattint rá mikor a fauceteket kattintgatja!

    1. Szia! Amióta az egyik faucet oldal a kérésével tudatosította bennem ennek jelentőségét, azóta rákattintok néha az oldalaikon megjelenő reklámokra.

  2. Sziasztok! Kedves Admin, gratulálok a készülő t4eo rendkívül elegáns látványtervéhez, ötletes nevéhez. Szerintem is szuper ötlet egy faucet oldalt beépíteni a t4eo-ba. Ettől függetlenül azért erősen bízom a satoshi gyűjtéshez összeállított listátokban szereplő régi-új faucet oldalak többségének fennmaradásában, hosszú távú működésében.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük