FaucetBox – Hogyan működik?

Többen kérdeztétek már hogyan működik a FaucetBox, mit kell megadni az utaláshoz stb. Nos, azt javaslom mielőtt elkezditek gyűjteni a satoshikat, célszerű megnézni azt a videót, amit direkt ehhez készítettem:

Ebben a videóban egyértelműen megmutatom (a 10. perc után) hogyan működik a FaucetBox. Oda nem kell külön regisztrálni ahogy sokan írtátok, hanem mindig a bitcoin pénztárca számotokat kell megadnotok a faucet oldalakon és az a szám lesz az azonosító a FaucetBox-on is.

A FaucetBox csak arra szolgál, hogy a kisebb mennyiségek azon gyűlnek össze, hogy sokkal gyorsabb legyen a tranzakció és ne kelljen minden egyes tranzakciónál kifizetni az utalási költséget az oldalaknak, ami nem mellékesen sokkal több lenne, mint az a satoshi amit begyűjthetünk 1-1 alkalommal.

1 hozzászólás

  1. Jó kis videó!

    Elég trükkös helyre szokták egyes oldalak rakni az elfogadó gombot… néha csak egy >> jel, néha egy + jel, néha meg csak villog egy kis sáv és onnan kéne tudni, hogy hova kell kattintani.

    De legtöbbször az is elég, hogy ha a captcha kód elfogadása után „bele-enterezünk” a beírt BTC címünk sávjába és akkor is elfogadja, mintha a Reward gombra nyomtunk volna…

    Szóval trükkösek az oldalak 😀

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük