Felhasználói feltételek

Kockázati figyelmeztetés!

Mielőtt megismerkedsz az oldalon felsorolt lehetőségekkel, szeretnélek figyelmeztetni, hogy a befektetés minden formája kockázatot hordoz magában, de ez a kockázat különösen magas az online befektetések, pénzkereseti lehetőségek esetén, ugyanis ezeknél csak nagyon ritkán ismered annak a cégnek, vagy oldalnak a tulajdonosait, ahová a pénzed befekteted. Mindig gondosan mérlegeld befektetési céljaid, tapasztalataid és kockázatvállalási hajlandóságodat. Soha ne fektess be olyan pénzt, amit nem engedhetsz meg magadnak, hogy elveszítsd! Soha ne fektess be kölcsön pénzből, vagy hitelből! Ezen a weboldalon és aloldalain található bármely információ csak tájékoztató jellegű és csak saját felelősségre használható! Nem áll szándékomban ösztönözni semmilyen tevékenységre és egyik általam közölt információt sem tekintheted befektetési tanácsadásnak! Ha a fentiekkel nem értesz egyet, akkor kérlek NE használd ezt a weboldalt! Ellenkező esetben olvasd el a Felhasználói Feltételeket!

A net-jobs-money.com (NJM – Blog) célja

Ezen weboldal célja, hogy hírekkel és információkkal lássa el olvasóit az interneten található befektetésekről és egyéb pénzkereseti lehetőségekről. A weboldal tulajdonosa és kezelője (továbbiakban admin) minden tudomására jutó információt a lehető leghamarabb közzétesz a blogon az ott található lehetőségekről. Az oldalak fizetési hajlandóságával kapcsolatos információihoz pedig figyelembe veszi az olvasók visszajelzéseit is.

Mivel minden, az oldalon található lehetőség személyes felügyeletet igényel, ezért TILOS minden hasonló lehetőségeket kínáló oldalak vagy blogok linkjeinek elhelyezése a hozzászólásokban az admin engedélye nélkül. Amennyiben egy új program tulajdonosa szeretné, hogy az oldala felkerüljön az NJM Blogra, akkor ezt kérheti a kapcsolat menüből küldött üzenetben, és egyedi elbírálás alapján döntünk róla, hogy felvesszük-e valamelyik listára. Ugyanígy üzenet formájában elküldheti nekem bárki a bemutatni kívánt kedvenc oldalát, amely esetleg nincs fent a blogomon és erről is egyedi elbírálás alapján döntünk, hogy belépünk-e az adott programba és így kikerül-e a blogra.

Továbbá tilos a blogon feltüntetett oldalak reklámozása saját ajánlói linkkel a hozzászólásokban!

Amennyiben hirdetni szeretnél, kérlek küldj egy üzenetet a kapcsolat menüből.

Az NJM Blog semmilyen formában nem tekintendő befektetési tanácsadásnak, vagy hozamgaranciának! Csak arra szolgál, hogy hiteles információval lássa el az olvasóit. .

A Társalgó használata

A Társalgó egy olyan egyszerű fórum, ahol a tagok bármilyen témában társaloghatnak egymással, akár teljesen offline témában is, de nyilván az a legjobb, ha az NJM – Blog témájához kapcsolódó hozzászólások kerülnek posztolásra. A Társalgóban való csevegéshez nem szükséges regisztráció.

Sértő és személyeskedő megjegyzések moderálásra kerülnek, kérek mindenkit igyekezzen kerülni az ilyen jellegű hozzászólásokat.

FONTOS! Tilos a Társalgóban hirdetni! Bármilyen programról és témáról lehet beszélgetni, de linkek elhelyezése tilos!

Ha egy hozzászólás nem jelenik meg, akkor ne írd be újra, mert valószínűleg a rendszer elkülönítette, vagyis moderálásra/jóváhagyásra vár. Ha 24 óra elteltével sem jelenik meg a hozzászólás, akkor vedd fel a kapcsolatot az adminnal a kapcsolat menün keresztül.

Felelősség kizárása

Az NJM Blogon szereplő programok, üzleti lehetőségek minden nagykorú személy előtt nyitva állnak. Minden információ ingyenes és tájékoztató jellegű (kivételt képeznek ez alól a védett, klubtagoknak szóló bejegyzések, oldalak). A Felhasználó a legjobb belátása szerint használhatja. Ez a weboldal semmilyen formában nem tekintendő befektetési tanácsadásnak, vagy hozamgaranciának és nem vállal felelősséget semmiért, ami a Felhasználókat az online jövedelemszerzéssel kapcsolatban éri/érheti. Ebbe beleértendő a pénzvesztés, teljes vagy részleges tőkevesztés esete is. Ide tartozik bárminemű más jellegű veszteség is, ami a felhasználásból ered, és a felhasználó saját elhatározásának következménye, legyen az akár életviteli nehézség is. A befizetések bárminemű következményeiért egyedül a felhasználót terheli a felelősség. Ez a weboldal nem vállal felelősséget az adott programok szabályainak megváltozásáért, vagy a programok teljes megszűnése/hirtelen eltűnése miatt sem. Ha a Felhasználó honos országának törvényei nem engedik meg az adott programokban való részvételt, kizárólag a felhasználó saját felelőssége annak eldöntése, hogy a törvények ellenére részt vesz ilyen programban vagy nem. Fontos emlékeztetni arra, hogy kockázatmentes üzleti lehetőség nem létezik! A kockázat a program felhasználói/résztvevői számára mindig jelen van, és előfordulhat szélsőséges esetben, hogy a pénzük teljes elvesztését kockáztatják. Előfordulhat, hogy a kifizetések egyszer csak abbamaradnak, vagy az adott program honlapja elérhetetlenné válik és az üzemeltetőjük az összes befizetett pénzzel eltűnik.