Fizetési processzorok

Mielőtt megismerkednénk az online befektetési és egyéb pénzkereseti lehetőségekkel, célszerű választanunk egy vagy több fizetési szolgáltatót. Ezekre a szolgáltatókra azért van szükség, mert a legtöbb oldalon csak rajtuk keresztül tudunk pénzt mozgatni. De ha még lenne is lehetőség más módon fizetni (bankkártyával vagy banki átutalással), akkor sem szívesen adnánk meg a bankkártya adatainkat minden egyes új oldalon.

Ezeket a szolgáltatókat hívják fizetési processzoroknak vagy online pénztárcáknak. Annyiban különböznek a hagyományos banki szolgáltatóktól, hogy ezeknél nincs havi számlavezetési díj, sőt egyes szolgáltatóknál még a pénzküldés esetén sem kell díjat fizetnünk. Vagyis lényegében úgy működnek mint egy valódi pénztárca, ami jelen esetben nem a zsebemben van, hanem az interneten érhető el. Ezzel a pénztárcával akkor küldök pénzt másnak, amikor akarok. A hét minden napján a nap 24 órájában és a tranzakció azonnal teljesül, mintha egyszerűen átnyújtanám a másiknak a pénzt kéztől kézbe. Ettől egyedül a bitcoin és más crypto valuták tranzakciói térnek el, amelyeknél a tranzakció csak akkor tekinthető telesítettnek, amikor a hálózatba kapcsolt gépek közül a megadott számú gép jóváhagyta a tranzakciót. A tranzakciók teljeítésének ideje nagyon változó. Néhány másodperctől néhány percig, vagy akár óráig is tarthat. A bitcoin-ról ITT olvashatsz bővebben.

Hasznos tanácsok:

 • Ezek az online pénztárcák kevésbé biztonságosak, mint mondjuk egy hazai bank. Ugyanis ha teszem azt valamelyikkel probléma adódik és nem férsz hozzá a pénzedhez, akkor előfordulhat, hogy nem lesz kihez jogorvoslatért fordulni és elveszítheted a pénzed. Ezért célszerű több pénztárcán tárolni a pénzed és lehetőleg egy helyen NE tárolj több pénzt, mint aminek az elvesztése komoly károkat okozhatna a pénzügyi helyzetedben.
 • SOHA NE használd ugyan azt a jelszót több pénztárcánál és főleg NE használj olyan jelszót, amit bármely más oldalon megadtál. Ezzel növeled a biztonságot, hogy kisebb eséllyel tudják feltörni a pénztárcádat.

Az alábbiakban felsorolom, melyek a legelterjedtebb és legrégebb óta működő fizetési processzorok, valamint közlök róluk néhány információt a számlák feltöltésével és a költségekkel kapcsolatban.

Uphold

uphold

2014 óta működik ez a BitCoin pénztárca (a bitcoin egy digitális valuta, ITT olvashatsz róla bővebben). Hatalmas előnye az összes többi bitcoin pénztárcával szemben, hogy a pénztárcán lévő bitcoint (BTC) ingyen átválthatod más fizetőeszközre (jelenleg a pénztárcán elérhető 25 valutára és 4 nemesfémre). Ez pedig azért nagyon jó, mert ha van egy üzleted, ahol elfogadod a bitcoint mint fizetőeszközt, de nem akarod bevállalni az árfolyamkockázatot (mivel a bitcoin árfolyama elég nagyokat tud változni), akkor egyszerűen átváltod a pénztárcádon belül USD-ra vagy éppen EUR-ra és attól kezdve abban lesz tárolva.

További előnye, hogy másik Uphold pénztárcára ingyen küldhetsz, valamint másik Uphold pénztárcáról ingyen fogadhatsz pénzt, vagyis nincs semmilyen tranzakciós költség!

További információt ITT olvashatsz az Uphold-ról.

SKRILL – Moneybookers

Banner 468x60

A SKRILL korábban Moneybookers néven volt ismert. Ez az online pénztárca 2002 óta működik és 2013-ban volt egy design váltás, amikor megkapta a SKRILL nevet. Nekem 2008 óta van náluk számlám és bizton állíthatom, hogy az egyik legbiztonságosabb szolgáltatást nyújtják és soha nem volt velük semmilyen problémám.

SKRILL elsősorban online kaszinók és pókeroldalakon törtnő fizetésre használható, valamint számos forex bróker is elfogadja.

A számlanyitás és -vezetés ingyenes. A számla feltölthető belföldi banki átutalással, valamint tudunk hozzá rendelni saját MasterCard bankkártyát. Ez a kártya NEM Prepaid (feltölthető) kártya, hanem azonnal tudunk vele vásárolni vagy pénzt levenni ATM-ből, ha van a számlánkon pénz.

A kártya díjai:

PerfectMoney

2007 óta működő fizetési processzor, amely ma már az egyik legnépszerűbb. Lényegében minden HYIP oldal elfogadja és sok más befektetés esetén is ott szerepel a listán. Költségeit tekintve az egyik legolcsóbb processzor, ugyanis mindössze 0,5% a költség a PM számlák közötti pénzmozgatások esetén, amit a küldő fél fizet. Ebből a szempontból is ez az egyik legjobb processzor, hiszen bármilyen kis összeget kikérhetünk és nem kerül semmibe. Amiben pedig kitűnik a többi közül, hogy 4% éves kamatot fizetnek a számlán tartott pénzünkre. Referál program keretében pedig a referáltaink pénzmozgása után éves 1% hozamot kapunk.

A számla feltöltése lehetséges nemzetközi banki átutalással, de csak pénzváltókon keresztül. Ezen kívül lehetőség van másik online pénztárcáról feltölteni szintén egy pénzváltó igénybevételével.

Regisztrációs segédlet

PayPal

A PayPal a világ legnépszerűbb online fizetési rendszere. A PayPal (Europe) 1993-as cégbejegyzéssel indította pályafutását, mint hitelintézet Luxemburgban. A PayPal igazán csak akkor épült be a köztudatba, mikor a nagy és híres amerikai online aukciós óriás az eBay 2002-ben bekebelezte és azóta PayPal Inc. néven fut kaliforniai (USA) székhellyel.

A Tranzakciós díjakról itt tájékozódhatunk:

PayPal tranzakciók költségei

78 hozzászólás

 1. Szia!
  Skrill számlát szeretnék nyitni.De nem kaszinózni szeretnék a pénzzel,amit a neobuxnál keresek, hanem hazai MasterCardra utalni. Erre van lehetőség a Skrillről?
  Köszönöm: Mandiren

  1. Szia, amennyire én tudom Mastercardra nem lehet pénzt kikérni, bár nem tudom az új kártyáknál ez hogy van. De bankszámlára tudsz kiutalni a skrillről.

 2. Üdv! Kb. fél éve nem léptem be upholdra. Mire számítsak? A számlám üres. Ha utalok rá, lesz valami fee amit levonnak inaktivitás miatt? Mintha rémlene valami hogy van ilyen. Köszi.

 3. Szia!
  Szeretnék belépni az Uphold tárcámba. Hogyan tudom megszerezni az ellenőrző kódot? Valamint Bitcoinban van pénzem rajta, amiből szeretnék lehívni pénzt, de csak forintszámlám ill. kártyám van. Lehetséges ez?
  Köszönettel, Marcsi

  1. Szia, az Authy nevű alkalmazással tudsz belépni, az generálja a belépéshez szükséges kódot. Ez számítógépre is feltelepíthető vagy okostelefonra.
   Pénzt pedig tudsz lekérni forintszámlára is, én is arra szoktam.

 4. Sziasztok!

  Van esetleg valakinek ötlete azzal kapcsolatban hogy hogyan tudnám a neteller accountomat USD-ről EUR-ra cserélni. PayPal-nál utólagosan meg lehet adni mindenféle pénznemeket,de netellernél nem találkoztam hasonlóval. Vagy zárjam be az egészet és csináljak egy teljesen újat EUR számlával? Vagy lehet egyszerre két account-om is? Vagy írjak nekik support-on és átírják? Köszi ha válaszol az aki járt már így.

  1. Szia, sajnos Neteller és Skrill esetén nem tudsz váltani. Írni kell a supportnak és ha jól tudom megszüntetik az USD számládat és csinálnak egy újat az EUR-nak.

 5. Sziasztok!
  Valaki tudna-e nekem abban segíteni, hogy Perfect Money processzornál hogyan is működik a pénz kiutalás bankszámlára, és mennyi a minimum összeg ami kiutalható?
  Előre is köszönöm.

  1. Szia, én még nem kértem onnan kifizetést bankszámlára, szóval abban nem tudok segíteni. A minimum azt hiszem $300, legalábbis régen ennyi volt.

 6. Sziasztok!
  60 Perfect Money dollárt cserélnék PayPal dolcsira(akár kisebb összeget is) vagy esetleg eladnám forintért.
  (Zsolti az engedélyed nélkül írtam ezt ide be, de hátha valaki szeretne PM dollárt. Ha szabályellenes akkor töröld légyszíves. Köszönöm.)
  Szép napot!

 7. Sziasztok!

  Tud nekem valaki segíteni, aki már Upholdot töltött fel itthonról pénzzel? Milyen költségekkel járt és hasonlók. Úgy láttam hogy tőlünk ill. hozzánk csak eurót lehet utalni. Elvileg 3-4 munkanap és ingyenes, de hiszem ha más is mondja… 😀 Bankkártya adatokat is kér. Szóval van valaki aki végig zongorázta már? 🙂

  Köszönöm

  1. Szia! Én pont a napokban töltöttem fel bankkártyáról. Ahogy írod, a feltöltést EUR-ban végzik, vagyis a forintszámlán lévő pénzt először átváltják EUR-ba, majd attól függően melyik kártyádra töltöd fel, arra a devizanemre. Én az USD kártyára töltöttem, tehát USD-ban is adtam meg a feltöltendő összeget. A kártyás feltöltésnek van egy alap díja, ami tőlünk 2,75%. Ha ezt a díjat hozzáadom a levont összeghez, akkor én úgy számolom, hogy még így a dupla konverzióval se volt egyéb költsége a váltásnak, vagyis úgy látom, hogy USD/HUF középárfolyam körül történt a váltás, ami nagyon jó.
   Annyit kell még tudni, hogy kártyás feltöltésnél $250 a napi limit. A feltöltés pedig még 1 napba sem telt.

 8. Sziasztok!

  Tudnátok segíteni,hogy a SolidTrustPay mit talált ki,nem igazán értem,hogy mit kéne tenni,hogy lehessen újra pénzt küldeni rajta.
  http://www.isignthis.com

  Regisztrálni kell ezen az oldalon,meg telefonos kód is lesz,ha jól értelmezem.

  Fajka Istvan

 9. Sziasztok!

  Az STP számlámon van 130 $-om, amit vagy Netellerre szeretnék áttenni, vagy Ft-ért eladni, ha netán valakit érdekelne. Van valami tippetek, hogy mit tudok ezzel kezdeni? Stoni

 10. Szia. Szeretném ha segitenél abban a kérdésben hogy Neteller számlára fizettem be személyesen az Erste bankba és az lenne a kérdésem mennyi idö mig megjelenik a számlán az összeg. Köszi elöre is

  1. Szia Béla!
   Nekem nincs Neteller számlám, szóval sajnos ebben nincs tapasztalatom. Ez a banki befizetés is kicsit furcsán hangzik nekem, mert nem tudok olyanról, hogy bármelyik fizetési processzort így fel lehetne tölteni.
   A Skrill hasonló mint a Neteller, de azt is kártyával vagy banki átutalással lehet feltölteni. Ilyet is régen csináltam már, de ha jól tudom ennek is meg kell történnie pár napon belül.

 11. Szia!
  Nem tudnál segíteni, hogy mi lehet az oka, hogy nem tudok a Payzara utalni a VISA kártyámmal?
  A banki átutalás tudom, hogy nem működik, ezért a VISA-ról szeretném feltölteni a Payza számlám. Már vagy 4 napja azt írták, hogy érvényesített a VISA kártyám, s azóta minden nap megpróbálok utalni, de semmi. Leáll a fekete képernyőnél, amire kiírta, hogy ne klikkeljek, mert megszakad a tranzakció, de a végén már nincs türelmem, ezért kilépek. Az első nap kivártam a 24 órát és akkor sem történt semmi.

 12. Nyitottam egy PerfectMoney számlát. Azt kérdezném, hogy a fő oldal
  “My Accounts” menüpontjához tartozó “Add Account” linkjén keresztül
  a PM számlámhoz tartozó alszámlá(ka)t lehet nyitni ?
  Ha igen, hány alszámlát lehet nyitni ?
  Ezek között pénzileg szabad átjárás van ?
  Vagy egészen másról van szó ?

  1. Szia!

   Igen, úgy néz ki, hogy több számlát is nyithatsz a meglévőn kívül, de én ezt nem használtam még, szóval nincs róla információm.

 13. Gali, egy olyan kérdésem volna hogy STP-re csak raiffeisenes számláról lehet befizetni banki átutalással itthonról?

  1. Szia!
   Nem hiszem, csak az a cég amelyiken keresztül befizetünk a Raiffeisen banknál vezet számlát. De átutalást bármelyik bankból indíthatunk.
   Legalábbis szerintem 😉

 14. Szia pborisz!
  Tudnál nekem segíteni? Ma nyitottam egy PM számlát, és megpróbáltam EgoPay-ről átküldeni rá xChanger.org – al pénzt, de nem engedi. Valami olyasmi baja van, hogy nincs keret. És a minimumnál 5$-t ír, a maximumnál pedig 0-át. Gondoltam hátha tudsz valamit mondani nekem erre, még PM-el nem volt dolgom, pláne pénzváltókkal.
  Köszönöm

  1. Szia!

   Sajnos most ez a helyzet tényleg, hogy az xChanger-nél jelenleg kimerült a keret a PM oldalán. Valószínűleg azért, mert a legtöbben abban az irányban használják a pénzváltót. Ilyenkor nem tudsz mást tenni, mint várni néhány napot és visszanézni van-e már keret.
   A másik lehetőség, hogy másik pénzváltót nézel, de sajnos én nem tudok másikat ajánlani, mert csak ezt az egyet használom és őket ismerem.
   Nem tudom mennyit akartál küldeni, de 4-500 dollárnál már azt hiszem jobban megéri banki utalással feltölteni a PM számlát.

 15. Bocsi mindenkitől Virtapay-jel kapcsolatban. Nem volt időm rákeresni este, így azonnal tovább adtam. Nem a link volt a lényeg, hanem, hogy mielőbb tudjunk róla. Megkövetek mindenkit.
  Más: találtam egy oldalt, ahol átlag 68%-os sikerrel, LR vagy PM-ról befizetett pénzedet visszakaphatod, díja 45 dolcsi, ha nem sikerül, visszaadják a pénzt!
  Szerk. admin: LINK TÖRÖLVE, MERT EGY CSALÓ OLDAL!
  Innen fizetve már pár száz dollár esetén is megéri, pláne, hogy nem kidobott pénz! Ezt az infót az egyik neves monitoron találtam, a cég magát 2009-től datálja.

  1. ditke13! Maradjunk már annyiban, hogy mielőtt közölni akarsz egy általad jónak vélt lehetőséget a blogon, először küld el nekem email-en, vagy üzenetben, mert már a 2. csaló oldalt linkeled be.
   A LR szabályzatában egyértelműen benne van, hogy a pénzküldés végleges és nem visszafordítható. Nincs semmilyen visszatérítés, ezért is szeretik a csalók. Ne dőljetek már be ilyen teljesen átlátszó csalásoknak, amikor előre kérnek pénzt azért, hogy majd ők visszaszerzik a Te pénzedet. Ilyen nincs!
   Nem tudom melyik neves monitoron találtad ezt az infót, de azt javaslom kerüld el messzire.

 16. 100000 bocs, megkövetek mindenkit!!!!
  Most találkoztam vele, de nem értem rá, rákeresni, mert sűrű nálunk az este, pedig szoktam ellenőrizni, körülnézni kicsit.
  2010-ből már találok róla, más néven is szerepeltek, stb.
  Még 1* bocsika, csak annyira megörültem, nem is a link volt a lényeg, hanem, hogy benne legyünk valami új dologban és értesüljünk, de ahogy látom még próbálkozni kell ezzel.:)

 17. Egy új netbank indul Virtapay néven. Az indulás előtt úgy próbálják népszerűsíteni az online bankot, hogy az ingyenes regisztrációdért kapsz 100 dollárt. Regisztráció közben fel kell iratkozni a hírlevelükre is. Ha naponta bejelentkezel a webirodádba és a hírlevélről nem iratkozol le, akkor naponta változó összeg kerül a számládra (kb 20$).
  Egyetlen feladatod, hogy aktív legyen a számlád. Ha ajánlod másoknak, minden közvetlen csatlakozó után 25 dollárt kapsz a számládra.
  Itt tudsz regisztrálni: szerk. admin: TILOS A BLOGON SAJÁT REFERÁL LINKEK ELHELYEZÉSE!
  Igaz, ez a pénz egyelőre még csak virtuális pénz, mivel nem kérheted ki a bankszámládra, de a nyitás után már igen! A nyitásig összegyűlt pénzedet valós pénzre válthatod, kikérheted a saját folyószámládra. Akárhogy is nézzük, veszteni ezen nem lehet, tehát ne hagyd ki!
  Annak idején hasonlóan indult el az AlertPay (Payza) is, mely mára az egyik legismertebb netes fizetési processzor lett.
  Nem tudom, hogy tényleg kifizetik-e ezt a pénzt vagy milyen feltételek kell hogy teljesüljenek hozzá, mindenesetre egy próbát talán megér.

  1. Kedves ditke!
   Először is ez az “új” netbank már nagyon nem új, mert tudomásom szerint 3 éve kezdték el csábítani az embereket és azóta egyértelműen kiderült, hogy egy átverés az egész.
   Másodszor pedig szeretném, ha elolvasnád a felhasználói feltételeket itt a blogomon (alul), ugyanis abban leírtam, hogy tilos a blogon saját referál linkek elhelyezése.
   A Hozzászólásodból természetesen ezt a részt törlöm.

 18. Szia pborisz!
  Köszönöm a gyors választ. Ellenben lenne még 1-2 kérdésem.
  STP-re beregisztráltam, viszont a firefox szerint nem biztonságos az oldal. Nektek is kiírja ezt a problémát vagy csak én jártam így? (és merjem-e így használni?)
  Másik kérdés: bankkártyás befizetésnél ugyanúgy működik, mint bármilyen más kártyás vásárlásnál? Mármint megadom a bankkártya adatokat, levonják a saját díjukat és megjelenik az STP számlámon a pénz?
  Előre is köszönöm a válaszod!

  1. STP nálam Chrome-mal biztonságos. Szerintem az lehet, hogy még új az oldal és nem ellenőrizték.
   Bankkártyás befizetés itt lassabban működik. Az első alkalommal 2-3 nap is lehet az ellenőrzés miatt, utána már valamivel gyorsabb, de később sem írják jóvá azonnal.

 19. Szia pborisz!
  Még csak pár napja olvasom a honlapod, de nagyon hajlok rá, hogy én
  is beszálljak a befektetési bizniszbe. Mint a fenti leírásaidból kiderül, elég körülményesen megy a befizetés. (gondolom a stapi-nak adott válaszodban leírt mód a legolcsóbb és legegyszerűbb)
  A kérdésem az lenne, hogy a kifizetés is ilyen “kacifántos” úton valósul meg, vagy lehet egyszerűbben is? pl. perfectmoney-ról közvetlenül bankszámlára?
  Válaszodat előre is köszönöm!
  Tisztelettel: Balázs

  1. Szia Balázs!
   PerfectMoney-ra lehet befizetni bankszámláról is, csak mivel nemzetközi utalás, ezért az is költséges. Ugyan így visszafelé is igaz, tehát csak nagyobb összegnél jöhet szóba ez a módszer.
   Az xchanger használatával viszont csak a PM-ra küldés drága, visszafelé már lényegesen olcsóbb a pénzküldés, jelenleg legalábbis. Payza és STP-re is 0% + $1 a küldés díja és ennél a két processzornál már lehet bankkártyát használni a feltöltésre és a pénz kikérésére is.

 20. Szia Pborisz.

  Régóta nyomon követem az oldalad. Szinte napi látogatód vagyok. De eddig nem volt felesleges befektethető pénzem. Most lett 15K erre a célra. Mivel már tisztába vagyok mindennel ami szükséges a hiyphez, már csak egy dolog maradt ki. Hogyan tegyek fel pénzt, hogy ne vágjon meg a fizetési processzorok hada mire befektetek. 😀 Én úgy látom, hogy a a bankomból a payza a legegyszerűbb befizetés és kifizetés lehetősége. LR-t nem szeretném erőltetni így kezdésből, elég sok a negatív hír róla. Viszont a payzaról sok befektetésbe nem lehet befizetni közvetlen. Ezért úgy gondolom a PM megfelelne nekem. DE oda xchangert kéne használnom. Természetesen a Payzaról nem enged feltölteni, csak payzára rátölteni. Szerinted, hogyan juttassam el a pénzem PM re, hogy fele ne emésztődjön fel a hosszú út során? Válaszod előre is köszönöm. Esetleg, ha te más úton csinálnád…

  1. Szia stapi!
   Feltételezem, hogy a 15K az HUF-ban értendő. Ez esetben én azt javaslom neked, hogy ne nagyon erőltesd a HYIP oldalakat, mert ugyan szépen mutatnak a nagy hozamok, de kockázatkezelés nélkül garantált bukás lesz a vége. Márpedig ennyi pénzből nem tudod azt megoldani, hogy szétoszd a pénzed több oldalra. Ráadásul amint látod mire eljut a pénzed a PM-ra, elég sokat leszív a rendszer. Én is nemrég nyitottam számlát a PM-nál és én a Finvance segítségével töltöm fel. EgoPay és STP-ről fizetek be és PM-ra kérem ki. Ez kb. az egyetlen olcsó megoldás, ha nincs olyan ismerősöd, akinek van számlája és pénze a PM-n.
   Szóval én a helyedben először olyan oldalakat keresnék, ahol tudod használni a Payza számlát be- és kifizetésre egyaránt. Ha egy HYIP oldalon azt látod, hogy elfogadja a Payza-t, akkor azt ajánlom kerüld el messzire, mert a Payza nem támogatja a HYIP-eket és még az is előfordulhat, hogy ezért a Te Payza számládat is zárolják.
   A blogomon található lehetőségek közül jelenleg a kövtkező oldalakra lehet Payza-val befizetni: neobux, Hunbux, FastCashMega, BannersBroker, ProfitClicking. Ezek közül ennyi pénzzel én leginkább a neobux és a FastCashMega oldalakat tudom javasolni. Nem tudom mennyi időd van általában a gép előtt lenni, de ha nem csak 1-2 óra, akkor a neobux-on egy kis pluszt is tudsz csinálni a saját kattintásaiddal.
   Ha más oldalakba is szeretnél befektetni, akkor pedig egyelőre azt ajánlom, hogy használd az EgoPay-t. Persze ha hosszabb távon gondolkodsz, akkor érdemes bevállalni a magas váltási költséget és áttenni valamennyi pénzt a PM-ra, mert az alacsony költségei miatt ez viszonylag hamar megtérül. De ugye ehhez először felteszed Payza-ra, onnan át EgoPay-re és onnan tudod csak a PM-ra küldeni.

 21. Szia Pborisz!

  A problémám, hogy STP-ről szerettem volna xchangerrel pénzt átküldeni PM-re, de sajnos STP nem engedte, mert nincsen hitelesítve a számlám!
  Ez érdekes! Szerintem ehhez a művelethez nem kéne ilyen nagy hacacáré.
  Nem akartam hitelesíteni az STP számlámat, de úgy néz ki máshogy nem megy!
  Az is lehet persze, hogy valamit nem jól csináltam, de vajon mit?
  Üdv:
  dzsozi

  1. Szia dzsozi!
   Ha ezt írták, akkor ez is a probléma. Nekem minden fizetési processzornál az az első dolgom, hogy hitelesítem a számlámat, hiszen ezzel teszed biztonságosabbá és kerülöd el a hasonló problémákat. Számtalanszor olvasom, hogy ki milyen problémákba ütközik és nagyon sok esetben ez a probléma.
   Szóval én mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogyha nem szeretne problémákba és korlátokba ütközni, akkor minél előbb hitelesítse a számláit, mert sok idegességtől kíméli meg magát ezzel.
   Látjátok, hogy az xchanger-nél is hitelesítés és 2-3 pénzküldés után, már nagyon gyorsan váltanak nekem, akár pár órán belül.

 22. Üdv Pborisz! Payzaról tettem volna pénzt egopayra de elutasitották. Miért lehet ez? Talán mert sokszor léptem be más ip cimről? Ez sem jött össze akár az STP…

 23. Üdv mindenki.
  A Payzával kapcsolatban kérdeznék,miért van az,hogy nem fogadják el a hozzáadott Mastercard-os bankkártyámat,nem engedi ellenőriztetni.A másodlagos bankkártyámat,ami ugye van az online bankomhoz,nem lehet hozzáadni véletlenül?
  Egy másik kérdés az STP-vel kapcsolatos,hogy ott mennyi a minimum amit fel kell tölteni,vagy egyáltalán van-e minimum?

  1. Payza számlához csak VISA kártyát lehet hozzáadni. Ez a hozzáadásnál is látszik, mert csak annak a logója van ott.
   STP-nél nem tudok róla, hogy lenne minimum összeg a feltöltésnél, hiszen ez egy szimpla bankkártyás fizetés.

   1. Köszi a választ,én amikor próbáltam hozzáadni a kártyát akkor még lehetett elvileg mastercardot is,az STP engedi hozzáadni ha jól tudom.

 24. Kedves pborisz!

  Először is gratulálok az oldaladhoz!
  Nagyon jól sikerült, s jól átlátható.
  Különössen jók a leirások 😉

  Azt szeretném kérdezni, hogy a legtöbb HYIP oldalhoz a Perfect Money-t vagy a Liberty-t érdemes használni? Te, hogy szoktad ezt csinálni?

  Minden jót!

  1. Köszönöm! Örülök neki, hogy tetszik. Igyekeztem úgy kialakítani, hogy felhasználóbarát legyen.
   Igen, ezt a két processzort érdemes leginkább használni, mivel náluk a legalacsonyabbak a költségek. viszont a LR-el elég sok probléma volt a nyáron, úgyhogy azt már egyre többen hanyagolják, viszont a PM-ról még eddig egyszer sem láttam semmilyen rossz hírt. Erről írtam is nemrég az egyik napi hírekben.
   http://net-jobs-money.com/2012-10-05-napi-hirek/
   Szóval én inkább ezt ajánlom érthető okokból.
   Én magam mindegyik processzort használom, mert ez is fontos a pénzünk megóvása érdekében. Tehát ha több pénzzel akarsz vagy fogsz dolgozni, akkor érdemes megosztani ilyen szempontból is, mert sose lehet tudni mikor húzza le a rolót valamelyik. Erre most elég elrettentő példa volt a LR, amikor több számlát is zárolt és hirtelen bezárt több mint 1 hétre.

 25. Szia!
  Én is igy gondoltam,hogy ráérek csak kaptam egy emailt,hogy töltsem fel őket mert kell,hogy megerősitsem a tranzakciót pedig kártyával fizettem be.Irtam, de még nem válaszoltak de mindenesetre nem értem hova tűnt a 25USD…Köszi!

 26. Üdv pborisz!

  Az STP-vel van gondom…hát ha te tudsz segiteni.Feltöltöttem 25 USD-t ami még pending státuszban volt mert még csak tegnap töltöttem fel a dokumentaimat,amiről még visszaigazolást nem kaptam emailban. De a lényeg,hogy tegnap este eltűnt a pénz a pending státuszból és sehol nincs…Levont kétszer 1.15 USD-t de a 25-nek nyoma sincs. Mi történt?
  Köszönöm ha tudsz valamit segiteni!

  1. Szia kokesz! A dokumentumok feltöltésével ráértél volna még, hiszen azokra csak akkor van szükség, ha nagyobb összegeket akarsz mozgatni, kiutalni.
   A kártyás befizetés másnál is késett már és volt olyan is, hogy kétszer jelent meg a bankszámlán a kérelem, de végül csak egyszer vonta le. Nálad viszont elég érdekes ez a kisebb összeg. Nem lehet, hogy közben kértél egy ellenőrzést a bankkártyára is? Mert akkor szokták azt csinálni, hogy egy kisebb összeget leemelnek róla és neked később meg kell adnod, hogy mennyit vettek le. Viszont erre nincs szükség abban az esetbe, ha a kártyával fizetsz be, hiszen akkor megjelennek az adataid. Szóval nekem az a gyanúm, hogy ez kavarhatott be. Szerintem írj a supportnak, hogy mi történt és ők biztos segítenek.

 27. Szia Dzsozi!
  Az xChanger segítségével csak a saját számláid között tudsz pénzt mozgatni. Tehát csinálnod kell egy Egopay számlát és arra átküldeni, majd onnan az ismerősödnek.
  Az STP számlát tudod használni hitelesítés nélkül, de ha jól tudom $500 a korlát, tehát ennyit utalhatsz maximum.

  1. Szia pborisz!

   Köszi a választ.
   Igazándiból ettől tartottam. Mostanában nem igazán szimpi, amit az Egopay csinál, sőt…. Gondoltam elég a családba egy account is náluk. Pl most is éppen pendingen van a payzaról átküldött pénz már szerda reggel óta. Írnék nekik,de minek. Múltkor is írtam, aztán jött a sablon válasz, hogy 48 óra, meg blabla. A Finvancenak is valami Egopay-es problémája volt kifizetésnél… szóval van baj! :)))
   Egyébként ennek az xchangernek van valami egyéb költsége is, vagy csak az amit éppen levon tőlem amikor átteszek a-ból b-be?
   Válaszod előre is köszi
   Üdv.
   Dzsozi

   1. Az xchangernek csak azt vonja le, amit feltüntet az oldalán, tehát egy bizonyos százalék (van amikor ez 0%) + $1. Viszont amikor a fizetési processzorra érkezik a pénzed, az adott processzor is levonja a maga kis költségét.

 28. Szia Pborisz!

  A segítségedet szeretném kérni pár dologgal kapcsolatban.
  STP-re már korábban regisztráltam, de nem hitelesítettem. Az egyik befektetésem hozamát szeretném ráküldeni az STP számlámra és xchanger segítségével tovább küldeni egy másik személy Egopay számlájára. (jelenleg nekem nincsen Egopay számlám)
  Kérdésem, hogy xchangerrel tudok-e másik személynek pénzt küldeni vagy csak a saját nevemen futó fizetési processzorok között mozoghatok?
  A másik kérdésem, hogy használhatom-e az STP számlámat hitelesítés nélkül, ilyen átmeneti forgalmak lebonyolításához?

  Válaszod előre is köszönöm!
  Üdv: Dzsozi

 29. Szép is lenne ha ingyen adnák, de olyan csak a mesében létezik 🙂
  A kártya kiállításának a díja: $19,95
  Feltöltése a Payza számládról: $1
  Pénzfelvétel ATM-ből: $3 + a váltás költsége 2,5%
  Vásárlás: $0,5

 30. Szia pborisz!

  Épp a fizetési processzorokat nézegetem, melyik milyen módon szed le még be vagy kiveszem a pénzem. Felmerült bennem, hogy előregisztrálok a payza bankkártyájára amit ha jól olvastam ingyen adnak. És használatonként csak 1$ venne el tőlem ami egy automatából való kivétnél elég jól cseng. Arra gondoltam megkérdezlek téged mi a véleményed a kártyáról? Jól értelmeztem-e a dolgokat. Várom válaszod, ha tudsz kérlek segíts véleményeddel. Addig nem igénylem a kártyát..

 31. Szia Zsolt!
  Én azt javaslom, hogy addig, ameddig nem rendeződik a helyzet a fizetési processzorok körül, egyelőre ne fizess be sehonnan. Várjuk meg mi lesz holnap. Még a JustBeenPaid oldalán sem lehet hozzáadni a fizetési processzorok közé az EgoPay-t, tehát ha akarnál se tudnál befizetni, Payza-ról meg már nem ajánlom a befizetést. Ha van STP vagy Liberty számlád, akkor onnan nyugodtan befizethetsz.

 32. Szia . Most regisztraltam a JustBeenPaid -re. Hallotam , hogy a Payza nem szolgalja ki Julius 20 -tol. Igy regisztraltam a EgoPay -re is .Nagy problemam , hogy nem nagyon tudok angolul . Nem vagyok tisztaban a dolgokkal , hulyeseget meg nem akarok csinalni. Segitsegedet kernem hogyan is mukodik a dolog. Vagy egyaltalan melyik fizetesi proceszort hasznaljam . Elore is koszonom

  UDV.: Nemeth ZSolt

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük