FONTOS hír: Payza nyomozás alatt

Tudomásomra jutott, hogy az Egyesült Államok kormánya, azon belül a Washington DC Pénzügyi Bűncselekmények Munkacsoportja nyomozást folytat a Payza-val kapcsolatban.

Ezért mától nem fogadunk el befizetéseket a Payza-ról, amíg a vizsgálat le nem zárul. Kifizetés kérése továbbra is engedélyezett, amíg el nem fogy a Payza-n lévő pénzünk.

Kérjük megértéseteket, de sokkal fontosabb számunkra a PowerAdCash stabilitása.

Forrás: United States Department of Justice, District of Columbia

Közzétéve:
Hírek kategóriába sorolva

12 hozzászólás

 1. Sziasztok, esetleg ajánlanátok valami váltót ami olcsó és payza dollárt valami értelmesebb, pm, stp, advcash, akármire átválthatnám? , köszi

 2. Kedves Admin! Ilyen helyzetben lehet még átutalni a pénzt Payzáról másik fizetési processzorra? Köszönöm

 3. Szia, kedves Admin és üdv. Mindenkinek! Köszönet a fontos, sajnos negatív hír megosztásáért. Indokolt szerinted sürgősen kimenekíteni egyéni PZ-számláról az összes pénzt? Amennyiben igen, valamely pénzváltó útján másik fizetési processzorra áttenni vagy itthoni bankszámlára utaltatni ajánlatosabb? A pénzváltók terén eddig semmiféle jártasságra nem tettem szert. Melyiket tartod a legmegbízhatóbbnak?

  1. Szia! Szerintem aki nem használja sokat a Payza-t, annak mindenképpen érdemes minél előbb kimenteni onnan a pénzt. Bár a vizsgálat még nem zárult le, de azért az elég nyilvánvaló, hogy egy ilyen vizsgálódás semmiképpen nem jelent jót.
   Pénzváltók közül én azt a kettőt ismerem és használtam eddig ami a blogon is kint van. Ezek közül csak az Rchange vált Payza-ról, és ha minden igaz még PayPal-ra is átváltja. Én ezt még nem próbáltam.

 4. Üdv, ez most nem vidám dolog! 🙁

  Komolyan a PayZa az egyik leg gusztustalanabb wallet manapság (már egy jó ideje). Én „tagja” vagyok 3 éve, de amennyi negatívság történt ez idő alatt, hát… Kezdve a prepaid kártyáinak a szenvedésein át a Magyarországról való befizetések elmaradásáig csak rossz dolgok történtek, és a lecsúszás érezhető volt végig.
  Hát ismét ide jutott. (Mint kevésbé ismeretes, annak idején azért „kellett” PayZa-ra változtatni a nevüket, mert pedofil dolgok finanszírozásába is belekeveredtek…) És az EgoPay, mint PayZa vadhajtásról ugye nem is beszéltünk…
  Szerintem a Liberty Reserve sorsára jut fél éven belül.

  Zsolti lehet túl kéne adni a PAC PayZa egyenlegén amíg lehet és exchangerekkel másra átrakni a pénzt… amíg nem késő. Mert ha a PayZa egyszer valamiért „véletlen” befagyasztja mindenki számláját akkor már lehet a pénzek után menni…

  Bad Story 🙁

  1. A PAC payza egyenleg miatt ne aggódj, van rá forgatókönyv, hogy mit csináljak vele 🙂 Nem tudom emlékszel-e, hogy anno az EgoPay-ből is sikerült ügyesen kiszállnom 😉 pedig néhányan már akkor is lecsalóztak amikor írtam a problémáról.
   A teljes egyenleget nem akarom átváltani egyébként, mert többen szoktak oda rendszeresen kifizetést kérni. Szóval megvárom, hogy ők mit csinálnak és ha már esetleg nem kérnek oda kifizetést akkor a maradék is átkerül.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük