freebitcoin – A legjobb pénzgyűjtő oldal

Szinte hihetetlen, de én már 2015-ben elkezdtem satoshit gyűjteni, amikor a Bitcoin árfolyama $200 USD körül járt. Abban az időben nagyon jól lehetett keresni ezzel az ingyenes lehetőséggel, ugyanis volt olyan oldal, ahol 2000-3000 satoshi is begyűjthető volt óránként. Milyen jó is lenne ez most, amikor a Bitcoin $30.000 USD-t ér (sőt, január elején a 40 ezer USD-t is meghaladta).

Ha esetleg van közöttetek olyan, aki anno velem tartott a satoshik gyűjtésében és használta a freebitcoin faucetoldalt, de netán valamiért hanyagolta az utóbbi időben – ahogy én is -, annak mindenképpen javaslom, hogy nézzen vissza az oldalra, mert kellemes meglepetések érhetik 🙂 Én anno kb. 2 éve úgy hagytam ott az oldalt, hogy maradt rajta valamivel több mint 30.000 satoshi (0.00030000 BTC) és nagy meglepetésemre ez azóta is kamatozott, ugyanis a freebitcoin 4.08% éves kamatot fizet az oldalon tárolt BTC-re, amennyiben az meghaladja a 30 ezer satoshit.

A freebitcoin-on jelenleg óránként minimum 6-7 satoshi gyűjthető, ami nagyon kevés. Viszont nálam ez az érték 120-140 satoshi (árfolyamfüggő), mégpedig azért, mert az ingyen gyűjthető satoshik száma 3 féle módon is növelhető. Az első mód, ha játszunk a Multiply BTC játékkal, ahol nemes egyszerűséggel megduplázhatjuk az éppen feltett összeget, de ha nincs szerencsénk, akkor természetesen el is veszíthetjük. Én anno elég sokat játszottam ezzel, mert találtam egy stratégiát, amivel elég jól lehetett nyerni 🙂 Ennek köszönhetően én az alap 7 satoshi mellé minden gyűjtéskor megkapom a maximálisan kapható bónusz satoshikat, ami jelenleg +133 satoshi. Ugye a 140 sokkal jobban hangzik mint a 7. Ez jelen árfolyamon $0.04 USD.

De ezen felül van további bevétel is, ugyanis minden gyűjtéskor kapunk jutalompontokat (Reward Points). Alap esetben kettőt kapunk, de van amikor 4-et és van amikor 8-at is ad 48 órán keresztül. Ezek a pontok pedig beválthatók többféle módon, de a legjobb közvetlenül BTC-re váltani őket, mert úgy érik a legtöbbet. Ezt csak 100.000 ponttól lehet megtenni, viszont 1 RP = 1 satoshi. Na már most én ezekkel a pontokkal eddig egyáltalán nem foglalkoztam, csak pár napja figyeltem fel rá, hogy ezekből is lehet pénzt csinálni. Nem kicsit lepődtem meg, amikor a Gabriella által kezelt fiókban több mint 300.000 RP-t találtunk 😀 Ezt be is váltottuk és a freebitcoin ki is fizette a pénztárcánkra, ami jelen árfolyamon $90 USD.

Az már csak hab a tortán, hogy minden gyűjtéskor lottó jegyeket (Lottery ticket) is kapunk és minden héten van lottósorsolás. Gabriella már ezzel is nyert elég szép összegeket. És persze nem kell mondanom, hogy a referáltak gyűjtögetéseiből is csurran-cseppen még egy kevés 😉 Sőt, most minden nap lehet pörgetni szerencsekereket is, amivel mindig nyerünk valamit 🙂

Szóval ezek miatt mondom, hogyha esetleg megfeledkeztetek a freebitcoin-ról, akkor bizony nézzetek vissza, hátha kellemes meglepetésben lesz részetek 🙂 De újonnan is mindenképpen érdemes megnézni az oldalt, mert bár most lehet, hogy kevés amit gyűjthetünk, de a BTC árfolyama bizony tovább emelkedhet és akkor a most még kevés pénz igencsak sokat érhet. Katt ide, ha szeretnél gyűjtögetni és ezzel támogatni a munkánkat.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük