Genesis Mining – Csökkentették az árakat

Tegnap érkezett egy hírlevél a Genesis Mining-tól, amiben – szerintük – jó híreket közöltek. A jó hír végül is az, hogy majdnem felére, 26 centre csökkentették 46 centről az 1 GH/s bányászati kapacitás árát, továbbá a rezsiköltséget is lecsökkentették $0.00055 USD per GH/s-ra.

Ez eddig mind szép és jó, viszont február 7-én újra hatalmasat ugrott a difficulty, aminek köszönhetően a régi szerződésekre már nem kapunk szinte semmi kifizetést. Sajnos az elmúlt 1-2 hónapban olyan durván emelkedett a difficulty, ami egyértelműen afelé mutat, hogy ez a befektetés nem lesz képes nyereséget termelni. Ezért én az árcsökkentés ellenére sem javaslok már befektetés a bitcoin bányászatba.

Közzétéve:
Hírek kategóriába sorolva

10 hozzászólás

 1. Üdv! Segítséget szeretnék kérni hogy mostanában hogy áll a Genesis Mining. Érdemes fektetni bele még pénzt a bányászatba vagy sem?

  1. Szia, szerintem abba már nem érdemes. Annál sokkal jobb üzlet bitcoint vásárolni és várni amíg emelkedik az árfolyam, mert nagyon úgy néz ki, hogy az még emelkedni fog.

 2. Egyértelműen Ponzi, olyan szépen megfogalmazzák a fórumokon:

  „Warning: it is confirmed as a ponzi, you would not play this „game” if you could expect how much you would be ripped off in the collapse.”

  Szóval aki már visszakapta amit beletett, az örülhet, a többiek meg bizakodjanak, hogy még „sokáig” bírja…

 3. Én a Hashocean nevezetű oldalra fektettem be pénzt , és ennél az oldalnál a február 7.-i difficulty emelkedés se okozott változást a kifizetéseknél. Ismeritek az oldalt? Szerintem eléggé korrektek, eddig nem okoztak csalódást.

    1. Csak éppen elég furcsa, hogy minden más bányászhoz képest náluk semmi ingadozás nincs a kibányászott bitcoin mennyiségében 🙂 Ez egy sima HYIP oldal, aminek semmi köze a bitcoin bányászathoz. Persze ettől még működhet sokáig 😉

 4. Ez akkor lenne „tisztességes” a Genesistől, ha mindenkinek legalább újraszámolnák a rezsiköltségét az új norma szerint az összes eddigi kapacitására…

 5. Mocskos tetves zsidó banda, megkapjuk a 20%os diff emelést és rá 2 napra bejelentik megjöttek az új gépek ne aggódjatok… elején megérte bányászni, most már csak hardware gyártóknak éri meg a Bitcoin-bányászat. Régen olvastam egy cikket aminek fő témája ez volt, hogy igazán csak a bányászgép-hardwaret gyártó cégeknek éri meg a Bitcoinozás..

  1. Meg az olyan bányászcégeknek, mint a Genesis, amelyek átterhelik a hardwer költségét a tagokra, ők pedig learatják a babért. Végül is itt mi vállaltuk a kockázatot, ők pedig kockázat nélkül vannak az üzletben.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük