Genesis Mining – Országos Bitcoin figyelemfelkeltő kampányt indított

Genesis Mining legutóbbi blogbejegyzésében arról ír Marco, hogy országos bitcoin figyelemfelkeltő kampányt indítottak Amerikában.

Ezt írja:

Hisszük, hogy a Bitcoin az egyik legizgalmasabb újítás, amit a világ valaha is látott, és megvan a lehetősége annak, hogy emberek milliárdjainak alakítsa át az életét szerte a világon. Nem vagyunk egyedül ezzel a hittel. Több százezren hiszünk benne és ez a szám napról napra nő.

A probléma az, hogy nem növekszik elég gyorsan. Ha azt akarjuk, hogy a Bitcoin sikeres legyen, mindenkinek, akik hiszünk benne, vállalnia kell a felelősséget, hogy terjesszük az üzenetet odakint. Meg kell győződnünk arról, hogy a világon mindenki megismeri a Bitcoint és megérti a benne rejlő lehetőségeket.

Az igazság az, hogy senki sem tudja pontosan mire képes a Bitcoin. Csakúgy, ahogy sosem tudtad volna megjósolni, hogy az internet milyen fejlődést hozott a világnak. A Bitcoin még gyerekcipőben jár és senki sem tudja megjósolni, hogy hol fog tartani 5, 10 vagy 20 év múlva.

A főáramú média továbbra is negatív híreket terjeszt a Bitcoin-ról, gyakran hamis színben tüntetik fel és ez fáj nekünk. Tehát ahelyett, hogy hátradőlünk és nézzük ezt, úgy döntöttünk indítunk egy kampányt, hogy felkeltsük a figyelmet a Bitcoin körül.

A kampány neve Fedezze fel a Bitcoint és van egy küldetése: növelni a Bitcoin tudatosságot. Ma indítottuk a kampányt taxi hirdetésekkel és óriásplakátokkal szerte az országban.

Íme néhány kép

Fontos megjegyezni, hogy a Genesis Mining itt nem önmagát hirdeti, hanem a Bitcoint szeretné népszerűsíteni és szeretnék, ha a bitcoin hálózat többi tagja is követné őket ebben szerte a világon. Mutassuk meg a világnak mire képes a Bitcoin!

 

És ha már a Genesis Mining kapcsán írok, akkor azt se szabad kihagyni, hogy a Bitcoin árfolyama az elmúlt napokban szépen emelkedett, ami igencsak jót tett a befektetésünknek, mert sokkal szebb hozamok érkeznek 🙂

Továbbá korábban arról is beszámoltak, hogy az X11 nevű 1 éves kontraktok is elfogytak, így abból sem lehet már vásárolni egyelőre. Ez talán nem is olyan nagy baj, ugyanis most azt látjuk, hogy ezeknél a szerződéseknél pont ellenkező hatása van a BTC árfolyam emelkedésének és csökkentek a napi hozamok.

Ha többet szeretnél megtudni a Genesis Mining-ról, akkor kattints IDE.

2 hozzászólás

  1. Abszolút egyetértek Marco minden szavával! Egy olyan világban ahol a kereskedelmi bankok a semmiből pénzeket teremtenek, majd azt kiadják hitelbe és még kamatot is szednek rá… hatalmas érvágás Nekik egy ilyen decentralizált „pénz”, amely felett nincs hatalmuk és nem tudják kényük-kedvük szerint alakítani.

    Szóval a Bitcoin itt van és ahogyan látjuk a világban egyre nagyobb szerepet fog betölteni. Sorra alakulnak a BTC-ket elfogadó helyek is melyek ismét csak népszerűbbé fogják tenni ezt a fizetési módot.

    Az árfolyam meg csak hadd szárnyaljon egyre feljebb!

    /220$ körüli átlagárnál kaptam a Genesistől naponta 117.000 satoshit, most meg 310-es átlagnál kapok 183.000 satoshit naponta… hogy is mondjam szignifikáns különbség azt hiszem…/

    BTC Kalandra fel 😉

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük