account az ÚJ

A számlainformációkhoz csak a megadott jelszóval tudsz hozzáférni. Ezt a jelszót én generálom és csak én tudom módosítani. A számla alatt hozzászólás formájában tudsz nekem üzenni, amit szintén csak a megadott jelszóval lehet megnézni.

NJM Klub számla – Számlatörténet

Az első sorban látható az összegzés és az aktuális egyenlegek. Az eWallet-en lévő pénz bármikor kikérhető, banner hirdetésre vagy NJM Hirdetési csomag vásárlásra költhető.

NJM Hirdetési csomag vásárlás

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Kifizetés

Kifizetést a megadott fizetési processzorok bármelyikére kérhetsz, akár a befizetéstől eltérő processzorra is. Ha az adott processzoron lévő egyenlegünk kevesebb mint a kikért összeg, akkor erről a kifizetési kérelem megküldése után küldök egy értesítést. Ebben az esetben lehetőség lesz másik processzort választani, vagy tájékoztatást fogok róla adni, hogy mennyi idő múlva várható a kifizetés a választott processzorra.

A kifizetés manuális, a határidő legfeljebb 5 munkanap. Kifizetési minimum nincs, de nyilván nem lehet kevesebb, mint amennyi az adott fizetési processzoron a minimálisan küldhető összeg.

Kifizetés kéréséhez töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a Kifizetés gombra:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

A számlatörténet minden pénzmozgást követően 24 órán belül frissítésre kerül.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük