Hogyan működik

njm-klub fejlec

FőoldalRólunk – Hogyan működik – NJM Hirdetési Csomag – Eddigi eredmények – Ajánlói program – Megrendelés

Ahhoz, hogy klubtag legyél, rendelkezned kell legalább egy aktív NJM Hirdetési csomaggal!

Miből keletkezik a profit?

– Több weboldalunkon értékesített hirdetési szolgáltatásokból befolyó profit 100%-ban megosztásra kerül a klubtagok között

– Az NJM Hirdetési csomagokból befolyó összeg nagy része szintén visszaosztásra kerül a klubtagok között ajánlói jutalék és részesedés formájában

Tehát az NJM Klub NEM csak a klubtagok befizetéseiből fizet részesedést, hanem van önálló bevételi forrása. Ez biztosítja a hosszú távú stabil működését.

Elszámolás

Elszámolásra hetente 1 alkalommal kerül sor, mivel indítópályán van a program és mindent manuálisan kell végrehajtanunk. Az elszámolás úgy zajlik, hogy minden vasárnap kiszámításra kerül az adott hét eredménye és ez a profit 100%-ban megosztásra kerül a klubtagok között az aktív csomagok számának arányában.

Részesedést csak azok a csomagok kaphatnak, amelyeket minimum 1 héttel az elszámolást megelőzően vásároltak. 

Az NJM Klub korábbi eredményeit itt nézheted meg: Eddigi eredmények*

További juttatások

Az NJM Klub tagjai a fentieken kívül további előnyöket is élvezhetnek. Minden klubtag megkapja azt a jelszót, amivel azokat a cikkeket olvashatja, amelyek kifejezetten csak a klubtagoknak íródtak. Ezekből a cikkekből tippeket, tanácsokat kapnak ahhoz, hogyan lehet nyereséget termelni online.