OmegaDigital – Infók

Eltelt pár nap az indulás óta, megjelentek új információk és most már én is többet látok az irodámban, ezeket megosztom veletek.

Tehát az OmegaDigital egy olyan program, amelyik a tulajdonos állítása szerint a cryptokereskedésből származó profitot osztja meg a tagjaival. Különböző értékű csomagokat lehet vásárolni, a legkisebb 0.002 BTC-be kerül. A csomagok értékének fele megy a kereskedési számlára, 10%-a referrál jutalék, amit az a tag kap meg, akinek a meghívó linkjével regisztráltál, 40% pedig a bináris mátrixba megy.

Kereskedést csak hétköznap végeznek, így minden hétköznap látható lesz az irodában az előző napi nyereség vagy veszteség. Ezen felül két periódus van.
1. Nyitott időszak: minden hónap 1-5. tart, ebben az időszakban lehet kifizetést kérni. Kikérheted az előző hónapban összegyűlt nyereséget és ami nagyon fontos, ha úgy döntesz, hogy nem akarod tovább folytatni, akkor akár a tőkét is kikérheted. Viszont a tőke nyilván nem a teljes befizetett összeg lesz, hanem annak a fele, amit a kereskedésbe átraktak.
2. Zárt időszak: minden naptári hónap 6. napjától az utolsó napjáig tart. Ebben az időszakban zajlik a kereskedés. Amennyiben 6-a szombatra vagy vasárnapra esik, akkor a nyereség vagy veszteség csak hétfőn jelenik meg. Ebben a zárt időszakban NEM lehet kifizetést kérni.

Az új befizetések 50%-át minden szerdán adják hozzá a kereskedési számlához, kivéve akkor, ha a szerdai nap a nyitott időszakra esik.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük