OmegaDigital – Passzív jövedelem

Régóta nem jelentkeztem, aminek sajnos az volt az oka, hogy márciusban elkaptam ezt a mocsok covid vírust, ami csúnyán hazavágott. 2 hónapba telt, mire felépültem, sokáig úgy éreztem és az orvosok is azt mondták, hogy ez hónapokig is eltarthat. De szerencsére hihetetlen módon nagyon gyorsan kezdett javulni az állapotom, amikor elkezdtem szedni többféle vitamint. De erről ennyit.

Nem terveztem, hogy újra foglalkozok ilyen jellegű programokkal, mint az OmegaDigital, de ezt most egy olyan ember ajánlotta (Plantak Ivica), akinek bőven van tapasztalata ezen a téren, és neki olyan emberek ajánlották, akik még nála is tapasztaltabbak. Erről a lehetőségről készített egy bemutató videót, amit ajánlok figyelmetekbe, de ettől függetlenül azért leírom a fontosabb részleteket, amiket tudok. A videót itt nézhetitek meg: https://youtu.be/0kJGqrvkv2g

Tehát a lényeg, hogy különböző csomagokat lehet vásárolni, amik passzív jövedelmet hoznak nekünk egészen addig, amíg a csomag meg nem duplázza az értékét. Amikor azt eléri, lejár és eldöntheted, hogy kikéred a pénzt, vagy újraindítod a pénztermelést. Állítólag crypto kereskedésből származik a profit és a leírás szerint akár havonta 45%-ot is elérhet a hozam. Persze garancia nincs semmire, tehát akár az is lehet, hogy nem termel semmit. A csomagokat BTC-ért lehet megvásárolni és természetesen a hozam is abban érkezik. Ha tovább ajánlod a lehetőséget, 10% referrál bónusz a jutalmad + van bináris bónusz is.

Igazából egyáltalán nem szándékoztam hasonló programba beszállni, de mivel Ivica ajánlotta és mert most indult, ezért úgy voltam vele, hogy teszek egy próbát. Nyilván olyan összegért várároltam, aminek az elvesztése nem vágna földhöz és ha esetleg valaki úgy dönt, hogy kipróbálja, neki is ezt javaslom.

Ha úgy gondolod, hogy az információ értékes volt számodra, akkor megköszönöm, ha az én linkemet használod a regisztrációkor: https://omega-digital.io/?netjobsmoney

Természetesen ha bármi kérdés van, írjatok nyugodtan és amiben tudok, segítek. A support egyébként nagyon segítőkész, szükségem volt a segítségükre, mert valamiért nem aktiválódott a csomagom, de gyorsan megoldották.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük