Payza – Bezárták az oldalt, de ha gyors vagy még mentheted a pénzed!

Most értesültem egyik klubtagunktól, hogy az amerikai hatóságok bezárták a payza.com oldalt és miután utánajártam kiderült, hogy pénzmosással vádolnak két kanadai állampolgárt, akik a Payza-hoz köthetők és le is tartóztatták őket. Viszont a Payza elérhető még a https://www.payza.eu/ címen. Nem tudni ezután mi lesz a sorsa, de én mindenesetre azonnal kikértem a bent lévő pénzem bitcoinra amit instant ki is fizettek.

Közzétéve:
Hírek kategóriába sorolva

4 hozzászólás

  1. A payza és a neteller ég és föld. A Payza ellen már évek óta folyik nyomozás, amiről itt a blogon is írtam. Többek között ezért sem fogadtam már el onnan vásárlást a T4eo-n. A neteller eleve európai cég ahogy a skrill is.

 1. és ha kiveszem mind a 3,52 dollárom , akkor mennyit kapok belőle 0,52 -t ? jobb mint a paypal

  gondolom ez nem olyan mint Mo,-n , hogy mindenkinek elveszett a pénze , de Zsijjártó a pénzügyi zseninek sikerült kimenekitenie ….

  ha nem ffizetne , akkor most sem lehetne kvenni belőle a pénzet

  mindenesetre fura hogy semmi hir nincs róla

  1. Én nem azt írtam, hogy nem fizet a Payza. Ez csupán egy információ azoknak, akiknek esetleg több pénzük van a Payza számlájukon és szeretnék inkább biztonságban tudni, mint azon izgulni mi fog következni. Sajnos voltam már károsultja egy online pénztárca bezárásának, amit az FBI zárolt és azt a pénzt sosem kaptam vissza ami bent ragadt. Pedig ott is voltak már előjelek, hogy baj lehet, de ki gondolná ugye, hogy csak úgy bezárnak egy ilyen pénztárcát és nem jutsz hozzá a pénzedhez.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük