Pénzgyűjtés

Az alábbi oldalakon akár 5 percenként gyűjthetsz pénzt egy kattintással!

Mindehhez csak egy Bitcoin pénztárcát kell nyitnod és kezdheted a satoshik gyűjtését.

A BitCoin-ról és felhasználásáról ITT olvashatsz bővebben.

Bitcoin pénztárca nyitásához Kattints IDE

FaucetPay micropayment wallet nyitásához Kattints IDE

Ledger Nano hardware wallet a hivatalos gyártói honlapról Kattints IDE

Az oldalakat az alapján rendeztem különböző csoportokba, hogy milyen időközönként lehet náluk begyűjteni a satoshikat.

5 percenként

WeatherX.coin   KIEMELT  –  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként + bónuszok. BTC pénztárcádra, vagy FaucetPay számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 10.000.

Chronoxcoin KIEMELT  –  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként. BTC pénztárcádra, vagy FaucetPay számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 1.000.

SunBTC KIEMELT  –  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként. BTC pénztárcádra, vagy FaucetPay számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 1.000.

Time for Bitcoin –  KIEMELT  – Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként.  BTC pénztárcádra, vagy FaucetPay számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 1.000.

Claim Free BTC –  max 5 Satoshi.  FaucetPay számládra küldi.

BIG BTC WIN –   KIEMELT  –  3 Satoshi + 2 Satoshi Bonus + 8 Satoshi Daily Bonus. Jackpot. FaucetPay számládra kérheted ha összegyűlt legalább 200.

World Of Bitcoin   –  KIEMELT  –  1.05 Satoshi + Daily Bonus. FaucetPay számládra kérheted  2 óránként, vagy BTC számládra amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

Get Your Bitcoin   –  KIEMELT   1.05 Satoshi + Daily Bonus.  FaucetPay számládra kérheted 2 óránként, vagy BTC számládra amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

—————————————————————————-

10 percenként

Starbits –  2 Satoshi.  FaucetPay számládra küldi.

Fautsy – 2 Satoshi.  FaucetPay számládra küldi.

Yannik Faucet –  KIEMELT  –  Faucet folyamatosan gyűlik az oldalon akkor is ha nem vagy ott és akár 10 percenként kérheted, hogy írja hozzá az egyenleghez. Loyalty Bonus. PTC, játékok, jackpot. FaucetPay számládra kérheted, amikor összegyűlt legalább 30.000 Satoshi.

—————————————————————————-

15 percenként

GoBits – 2 Satoshi.  FaucetPay számládra küldi.

i-Bits – 2 Satoshi.  FaucetPay számládra küldi.

Bitcoinspin –   NEW  Max 30 Satoshi , 10% napi bonusz. BTC pénztárcádra kérheted ha összegyűlt legalább 20.000 Satoshi.

—————————————————————————-

30 percenként

Satoshi Monster –    NEW Free spin 3-250 000 Satoshi. Feladatok és játékok. Kikérés FaucetPay számlára minimum 10 000 Satoshi, vagy Direkt Wallet minimum 30 000 Satoshi. A játék szekcióban az ingyenes bitcoinnal tett tétekkel végrehajtott kifizetések limitje 1 000 000 satoshi számlánként.

Satoshi Hero –    NEW Free spin 3-250 000 Satoshi. Feladatok és játékok. Kikérés FaucetPay számlára minimum 10 000 Satoshi, vagy Direkt Wallet minimum 30 000 Satoshi. A játék szekcióban az ingyenes bitcoinnal tett tétekkel végrehajtott kifizetések limitje 1 000 000 satoshi.

Faucet Crypto  Faucet 20+ Coins , ptc 30+ Coins, Shortlinks 40+ Coins és különböző feladatok. Az oldalon fiktív coint számol, ezt lehet kikérésnél átváltani arra amiben szeretnénk megkapni, pl BTC . FaucetPay számládra kérheted ha összegyűlt legalább 500 Coins ami jelenleg 50 Satoshi.

—————————————————————————-

Óránként

CoinPayU –   NEW –  Faucet – óránként négy különböző coin kattintható -, surf ads, felmérések. A satoshik bármelyik coinra átkonvertálhatók, és egy számlára kikérhető. Bitcoint Faucetpay számládra 2000 Satoshi, BTC pénztárcádra 11000 satoshi elérése után kérheted ki.

FreeBitcoin –   NEW – –  KIEMELT – – Az oldalon gyűjti, változó Satoshi, Faucet értéke lehet $0.0006 – $300 , Free Rolls, Promo Code. 20.000-től kérheted ki BTC pénztárcádra.

FreeBitco.in –  KIEMELT – Az oldalon gyűjti, változó satoshi. Faucet, játékok, lotto. 30.000-től kérheted ki a BTC pénztárcádra.

Daily Free Bits  – 0.5–1200 Satoshi. Az oldalon gyűjti, FaucetPay számládra kérheted, amikor összegyűlik 10 Satoshi. Csak kerek egész összeget lehet kikérni.

Cointiply –  KIEMELT – –   Krediteket ad melynek értéke 10,000 Coins = $1 . Faucet 10-109 Coins – Roll & Win, Játékok, Offer Walls, PTC.  Dollár alapon számolja a fiókban a krediteket, Bitcoin váltás kikérésnél. BTC pénztárcádra kérheted ha összegyűlt legalább 50.000 Credits

FreeBitcoin Win  Faucet, PTC, Bonus, Játékok. Az oldal saját tokent használ, 10,000 ALY ~ 1$. Bitcoin váltás kikérésnél. FaucetPay vagy ExpressCrypto számládra kérheted amikor elérted a harmadik szintet és összegyűlt 1000 ALY

—————————————————————————-

3 óránként

—————————————————————————-

10 óránként

—————————————————————————-

12 óránként

1 309 hozzászólás

  1. Működik, csak szívatnak kicsit 🙂 Reggel még az oldal közepén lévő kék nyílra kellett kattintani. Most viszont már az oldal alján két hirdetés között van egy csibecsőr 🙂 Arra kell.

 1. A neobitcoin-tól a satoshikat mikor küldik ki mert én a delelőt kértem ki és még nem érkezett meg a Faucetbox-ra.

 2. Hát ez nem megy nekem! Írtam hogy nem fogadják el a faucet-oldalak a Blockchain-os tárca címemet.De nem tudtam hogy lehet kicserélni, ezért csináltam egy másikat egy másik email-címmel. Beléptem az összes oldalra amit ajánlottál, szépen ment minden. Amikor megnéztem a tárcámat, nincs rajta semmi! Hova lettek a satoshik? Én ezt nem értem. Pedig jó azonosítót és jelszót írtam be mert a tárca bejön, csak üres.Mi van ilyenkor?

   1. Mára a kikérési limitet felemelték 8000-ra, de a tegnap még 5.500 volt és a Cash out gomb nem volt aktív.
    Még képernyőfotót is készítettem, hogy megmutassam, nem én tévedek. Csak nem tudom van-e értelme így folytatni ezen az oldalon.

    1. Sok oldalon van változás, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne értelme folytatni. A 8000 nem olyan sokkal több mint az 5500 és tegnap például 500 volt a minimum amit adtak a korábbi 200 helyett. Ma már úgy látom 250 a minimum, de én most is 500-at kaptam.

 3. We love Bitcoin társoldala (Play Bitcoin) már fizet és azt ígéri az admin, pár napon belül We Love egyenleget is töltik és az is fizetni fog, ha van bennragadt satoshid, szerintem nézz majd rá. Play kifizetést nekem instant elküldték.
  Satoshibear-t a legtöbb listán nem ajánlott-ként tüntetik fel, persze ez nem jelent semmit, de én a megfigylős mappába tettem emiatt.
  Weekend nálam 10ből 9szer nem tölt be, de ha betölt akkor szépen osztja is.
  Coinatort látom kivetted, akkor én sem várok rá tovább, no founds napok óta.
  Nálam ez a nagyon vidám Putyin se akar fizetni, 3. napja figyelem.
  Faucetbank a 2 órásak közül szintén.

  Remélem picit tudtam segíteni, ha már így megfertőztél ezzel az egésszel… 😀

  1. Köszi az infókat!
   WeLove nekem most be se jön, de majd nézni fogom.
   Satoshibear eddig rendesen fizetett, bár még csak most került fel listára.
   Weekend nálam mindig jól működik. Ráadásul most van egy akció, hogy május 1-ig 500-at ad 250 helyett. Nálam a Rob The Coin szokott vacakolni, de ráfrissítek az oldalra párszor és jó.
   Putyint ellenőrizni fogom, de nekem ma is kiírta, hogy elküldte. Igaz nem ellenőriztem, hogy tényleg átment-e.
   Faucetbank biztos fizet, mert most kaptam jutalékot.

   Egyébként minden nap végigmegyek az összes oldalon legalább egyszer, hogy ellenőrizzem működnek-e. De minden visszajelzésnek örülök, mert több szem többet lát 🙂

  2. Happy Putin fizet, de ne ezen a néven keresd a pénzt. Ez is a MezzaBank-hoz tartozik és onnan kapod a pénzt 🙂
   Faucetbank-ról is megjött a pénz rendesen.

  1. Igen, a videóban is elmondtam, hogy ebből senki nem lesz milliomos. Viszont aki elég ügyes, az több 10 dollárt is összeszedhet vele 1 hónap alatt. Nyilván ez egy normális keresethez képest semmi, de akik épp nem tudnak vagy nem akarnak mást csinálni, azoknak ez sokkal jobb, mint mondjuk a PTC oldalakon kattintgatni hónapokig néhány dollárért, amit aztán lehet ki sem tudnak venni.

 4. Sziasztok nekem is lenne egy kérdésem és ha van sok bitcoinom abbol hogy lesz pénz mert azt olvastam a bitcoin csak virtuális 🙁

  1. Nem virtuális, hanem digitális pénz 🙂 Ez nagy különbség. Bitcoin-nal több helyen is tudsz már vásárolni. Ilyen pl. a Paidverts is. Pont tegnap írta Gabriella, hogy bitcoin-t fizetett be, hogy tudjon csomagot venni és ezt a bitcoint az ilyen faucet oldalakon gyűjtötte.

 5. Hello! Légyszíves mondd el, hogy kell belépni ezekre az oldalakra, mert sem a Xapo e-mail címemet, sem a pénztárca címemet nem fogadják el./csak némelyik/.Mi a teendò?

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük