Pénzgyűjtés

Az alábbi oldalakon akár 5 percenként gyűjthetsz pénzt egy kattintással!

Mindehhez csak egy Bitcoin pénztárcát kell nyitnod és kezdheted a satoshik gyűjtését.

A BitCoin-ról és felhasználásáról ITT olvashatsz bővebben.

Bitcoin pénztárca nyitásához Kattints IDE

FaucetPay micropayment wallet nyitásához Kattints IDE

Ledger Nano hardware wallet a hivatalos gyártói honlapról Kattints IDE

Az oldalakat az alapján rendeztem különböző csoportokba, hogy milyen időközönként lehet náluk begyűjteni a satoshikat.

5 percenként

WeatherX.coin   —  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként + bónuszok. BTC pénztárcádra, vagy FaucetPay számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 10.000.

Claim Free BTC –  max 5 Satoshi.  FaucetPay számládra küldi.

BIG BTC WIN – –  3 Satoshi + 2 Satoshi Bonus + 8 Satoshi Daily Bonus. Jackpot. FaucetPay számládra kérheted ha összegyűlt legalább 200.

World Of Bitcoin   —  1.05 Satoshi + Daily Bonus. FaucetPay számládra kérheted  2 óránként, vagy BTC számládra amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

Get Your Bitcoin   —  1.05 Satoshi + Daily Bonus.  FaucetPay számládra kérheted 2 óránként, vagy BTC számládra amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

—————————————————————————-

10 percenként

Yannik Faucet –  KIEMELT  –  Faucet folyamatosan gyűlik az oldalon akkor is ha nem vagy ott és akár 10 percenként kérheted, hogy írja hozzá az egyenleghez. Loyalty Bonus. PTC, játékok, jackpot. FaucetPay számládra kérheted, amikor összegyűlt legalább 30.000 Satoshi.

—————————————————————————-

15 percenként

—————————————————————————-

30 percenként

Satoshi Hero Free spin 10 – 1 000 000 SXT. Vannak még különböző feladatok, kérdőívek, játékok. Minimum 30 000 SXT átkonvertálható. Kikérés FaucetPay számlára minimum 10 000 Satoshi, vagy Direkt Wallet minimum 30 000 Satoshi. A játék szekcióban az ingyenes bitcoinnal tett tétekkel végrehajtott kifizetések limitje 1 000 000 satoshi.

Faucet Crypto  Faucet 20+ Coins , ptc 30+ Coins, Shortlinks 40+ Coins és különböző feladatok. Az oldalon fiktív coint számol, ezt lehet kikérésnél átváltani arra amiben szeretnénk megkapni, pl BTC . FaucetPay számládra kérheted ha összegyűlt legalább 500 Coins ami jelenleg 50 Satoshi.

—————————————————————————-

Óránként

CoinPayU –   Faucet – óránként négy különböző coin kattintható -, surf ads, felmérések. A satoshik bármelyik coinra átkonvertálhatók, és egy számlára kikérhető. Bitcoint Faucetpay számládra 2000 Satoshi, BTC pénztárcádra 11000 satoshi elérése után kérheted ki.

FreeBitcoin –   KIEMELT – – Az oldalon gyűjti, változó Satoshi, Faucet értéke lehet $0.0006 – $300 , Free Rolls, Promo Code. 20.000-től kérheted ki BTC pénztárcádra.

FreeBitco.in –  KIEMELT – Az oldalon gyűjti, változó satoshi. Faucet, játékok, lotto. 30.000-től kérheted ki a BTC pénztárcádra.

Cointiply –  KIEMELT – –   Krediteket ad melynek értéke 10,000 Coins = $1 . Faucet 10-109 Coins – Roll & Win, Játékok, Offer Walls, PTC.  Dollár alapon számolja a fiókban a krediteket, Bitcoin váltás kikérésnél. BTC pénztárcádra kérheted ha összegyűlt legalább 50.000 Credits

—————————————————————————-

3 óránként

—————————————————————————-

10 óránként

—————————————————————————-

12 óránként

1 313 hozzászólás

 1. sziasztok az első oldal ami fel van tüntetve nekem 12 nél megállt .Valaki tudna ebben segiteni . ÉS HOGY A NAPI BÓNUSZT HOGYAN TUDOM FELVENNI . BOCSI A HELYESIRASI HIBÁKÉRT ANGOL A BILLENYTŰM. KOSZI

  1. Szia Angéla. A claim now gombbal tudod begyüjteni a satoshit, és akkor indul elölröl a számláló. A napi bonuszhoz minden nap legalább egyszer le kell kattintani, igy jut el 100 százalékra, de ha egy nap kimarad, ez nullázódik és ujraindul.

     1. Köszönöm szépen de nekem nem adja be azt hogy fel tudjam venni a bónuszt . Pedig már 3 napja megy . Hogy lehet törölni vagy valami hogy újat csinaljak ?

 2. Üdv!
  Azt szeretném kérdezni hogy a moonbitcoin mikor szándékozik fizetni? Pontosabban a coinpot account, állítólag regisztrálni sem kell mert a blockchaines címre küldi automatikusan a satoshit ha összejött a minimális kivehető összeg, ami 25000 satoshi, nos nekem már több mint 26000 van, de még mindig nem történt semmi, olvastam róla hogy szelektíven fizet és van aki azóta sem kapta meg 1 vagy több kikérését, mi lenne a teendő? Várjak vagy próbáljak hozzárendelni manuálisan egy walletet?

  1. Szia Laci. Coinpot fizet, ki kell kérni, a minimum kikérhetö összeg 0.0001 BTC. Ha megcsinálod a regisztrációt, utána azonnal ki tudod kérni az összegyült Satoshit és 48 órán belül küldi.

   1. Ez sajnos nem teljesen igaz mert megcsináltam a regisztrációt, de hozzá kell linkelni a walletet amit eddig használtam a moonbitcoinon, ezt pedig 2 féle képpen lehet csak, vagy pénzt fizetek be a saját walletemről (ez vicces azért fizessek be hogy kikérhessem amit megkerestem..), a másik megoldás pedig valami signature, na az pl gőzöm sincs micsoda, úgyhogy itt el is akadtam, bármi ötlet?

    1. Szia Laci, úgy van ahogy mondod, a signature lényegében olyan mint a pénzküldés, csak ott nem pénzt küldesz, hanem egy üzenetet. Blockchain fiókban van ilyen lehetőség, de más walletnél nem tudom van-e és ha igen hol lehet megtalálni. Én anno blockchain bitcoin címet rendeltem hozzá.

     1. Köszönöm Admin!
      Sikerült a Signature, nagyon egyszerű volt, már a Coinpot accon van a Satoshi! 🙂

 3. Szia Gabriella.
  Gondolom mindenki kapott levelet az Uphold-tól. Ide másolom a szöveget. Azt látom, hogy Partnerprogramot ajánl, de mit jelent az a 100$ a végén? Be kell ezt fizetni?
  Vagy hogy értendő ez az egész?

  Dear Valeria,

  We’re sure you saw last week’s announcement about our giveaway of up to $500K and the upcoming launch of Uphold Borrow, Uphold Earn* and our new app.

  Now here are some of the details on these referral programs:

  For every qualifying friend you refer, we’ll pay out US$20 ($10 to you and $10 to your referred friend); and it gets better….
  If you refer multiple friends to Uphold, you could also win the additional prizes on the Leaderboard (including the US$25K top prize).
  Referral Leaderboard Prize Tiers

  There are three easy steps for you and your friends to get access to these rewards:

  If you’ve not already done so, register for the Waitlist at join.uphold.com and get your personal link that will allow you to keep track of your referrals;
  Invite your friends to register for the Waitlist by sharing your personal link with them, where they should enter their email address. Then, they too can participate in the referral programs (and get early access to products like Uphold Borrow and Uphold Earn);
  Ensure that each friend uses their same email address to then open a new Uphold account and funds it with at least US$100.

  Köszönöm.

  1. Szia Valéria, az utolsó mondat azt jelenti, hogy a meghívott személynek legalább $100 USD-t kell feltölteni a számlájára, hogy kapj utána jutalékot.

 4. Ezt az inkognió módot lehet én is megpróbálom, én a solvemedia-t használom pont emiatt. És ezt Firefoxban vagy Chromeban csinálod? Illetve ha már kérdezek. Tabletet használok és sehogy sem tudom szóra bírni a bittert. Régen működött,de már nem. Van ennek valami fifikája?

  1. Legtöbbször FF-ot használom, Chrome-ot néha. Bitterio csak Chrome-ban megy és hol jó hol nem, legalábbis nálam. Ennek sajnos nem tudom mi lehet az oka. Az új captcha megkülönbözteti a kis- és nagybetűket, de így sem mindig sikerül lekattintanom.

   1. Értem. Hát valami bővítményt kér,de sehogy se tudom hozzáadni androidon,nyílván ez nem lehetséges,úgyhogy a bitter nálam most süllyesztő,de azért köszi a segítséget.

    1. Igen, a bővítményen keresztül használható bitterio. Asztali gépen kattintom, így azt sajnos nem tudom megmondani tableten vagy mobilon működik-e valahogy.

 5. Sziasztok!

  Más sem tud gyűjteni a moonbitcoin-on?
  Folyton hibára hivatkozva nem gyűjti be.
  Lassan elveszítem a százalékomat,de néha sikerül gyűjteni.
  Így megy ez már napok óta,de próbáltam más készülékkel is és semmi.
  Bár valahol olvastam hogy ezzel szórakoznak hogy sokan elveszítsék az összegyűjtött bónuszt.

  1. Kedves Bagi83. Én is tapasztaltam már ilyet, de mindig helyreállt pár nap után. Viszont mostanában nálam rendben van, épp most kattintottam le. Próbáld meg esetleg inkognitó módban, bár nem tudom ezen az segít-e, én google captcha miatt csinálom úgy, mert azt pl másképp nem fogadja el egyik oldal sem nekem.

  1. Szia Gyulus. Köszönjük szépen az információt. Problémásnak lett jelölve az oldal. Kérlek szépen jelezd ha mégis küldi. Köszönöm.

  1. Passz,lehet kevés volt az érdeklődés,nem mintha sokat ért volna. Cpu-val full hülyeség csinálni,csak plusz villanyszámlát lehet vele csinálni. Vagy az árzuhanás miatt

 6. Sziasztok! Tud valaki valamit a BitcoinBow-ról? Nem fizet és a blogjukban sem volt mozgás több mint egy éve. Köszi

 7. Szia. Eltünt a Magyar fordítás a Faucethub oldalamról. A Chroom-ban meg meg sem tudom nyitni sajnos így nem tudom hogy kell átkonvertálni a coinokat.
  Csak a kikérést látom. tudna valaki segíteni? Megköszönöm.

 8. Szia Admin. Itt az oldalaitokon csak Satoshikat gyűjtünk. Mégis lenne egy kérdésem ha tudnál segíteni. Vannak oldalak amik Faucethubra utalnak instant. Sokféle coint lehet gyűjteni, de vannak olyanok is ami az Upholdon nem szerepel. Pl: Blackcoin, Peercoin, Primecoin, Potcoin. Lehet hozzájuk kártyát generálni? Ha igen hogyan? mert ha nem akkor nem érdemes vele foglalkozni.
  Köszönöm.

  1. Szia!:) Igaz, hogy nem hozzám szólt a kérdés, de talán tanácsként írhatok. Szerintem célszerű ott átváltani olyan coinra amihez alapban elérhető kártya, főleg ha jó az árfolyam. BTC,LTC-re van kártya ha jól tudom. Elég korrekt az árfolyam is és elég kicsi az utalási költség is.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük