Pénzgyűjtés

Az alábbi oldalakon akár 5 percenként gyűjthetsz pénzt egy kattintással!

Mindehhez csak egy Bitcoin pénztárcát kell nyitnod és kezdheted a satoshik gyűjtését.

A BitCoin-ról és felhasználásáról ITT olvashatsz bővebben.

Bitcoin pénztárca nyitásához Kattints IDE

FaucetPay micropayment wallet nyitásához Kattints IDE

Ledger Nano hardware wallet a hivatalos gyártói honlapról Kattints IDE

Az oldalakat az alapján rendeztem különböző csoportokba, hogy milyen időközönként lehet náluk begyűjteni a satoshikat.

5 percenként

WeatherX.coin   —  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként + bónuszok. BTC pénztárcádra, vagy FaucetPay számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 10.000.

Claim Free BTC –  max 5 Satoshi.  FaucetPay számládra küldi.

BIG BTC WIN – –  3 Satoshi + 2 Satoshi Bonus + 8 Satoshi Daily Bonus. Jackpot. FaucetPay számládra kérheted ha összegyűlt legalább 200.

World Of Bitcoin   —  1.05 Satoshi + Daily Bonus. FaucetPay számládra kérheted  2 óránként, vagy BTC számládra amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

Get Your Bitcoin   —  1.05 Satoshi + Daily Bonus.  FaucetPay számládra kérheted 2 óránként, vagy BTC számládra amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

—————————————————————————-

10 percenként

Yannik Faucet –  KIEMELT  –  Faucet folyamatosan gyűlik az oldalon akkor is ha nem vagy ott és akár 10 percenként kérheted, hogy írja hozzá az egyenleghez. Loyalty Bonus. PTC, játékok, jackpot. FaucetPay számládra kérheted, amikor összegyűlt legalább 30.000 Satoshi.

—————————————————————————-

15 percenként

—————————————————————————-

30 percenként

Satoshi Hero Free spin 10 – 1 000 000 SXT. Vannak még különböző feladatok, kérdőívek, játékok. Minimum 30 000 SXT átkonvertálható. Kikérés FaucetPay számlára minimum 10 000 Satoshi, vagy Direkt Wallet minimum 30 000 Satoshi. A játék szekcióban az ingyenes bitcoinnal tett tétekkel végrehajtott kifizetések limitje 1 000 000 satoshi.

Faucet Crypto  Faucet 20+ Coins , ptc 30+ Coins, Shortlinks 40+ Coins és különböző feladatok. Az oldalon fiktív coint számol, ezt lehet kikérésnél átváltani arra amiben szeretnénk megkapni, pl BTC . FaucetPay számládra kérheted ha összegyűlt legalább 500 Coins ami jelenleg 50 Satoshi.

—————————————————————————-

Óránként

CoinPayU –   Faucet – óránként négy különböző coin kattintható -, surf ads, felmérések. A satoshik bármelyik coinra átkonvertálhatók, és egy számlára kikérhető. Bitcoint Faucetpay számládra 2000 Satoshi, BTC pénztárcádra 11000 satoshi elérése után kérheted ki.

FreeBitcoin –   KIEMELT – – Az oldalon gyűjti, változó Satoshi, Faucet értéke lehet $0.0006 – $300 , Free Rolls, Promo Code. 20.000-től kérheted ki BTC pénztárcádra.

FreeBitco.in –  KIEMELT – Az oldalon gyűjti, változó satoshi. Faucet, játékok, lotto. 30.000-től kérheted ki a BTC pénztárcádra.

Cointiply –  KIEMELT – –   Krediteket ad melynek értéke 10,000 Coins = $1 . Faucet 10-109 Coins – Roll & Win, Játékok, Offer Walls, PTC.  Dollár alapon számolja a fiókban a krediteket, Bitcoin váltás kikérésnél. BTC pénztárcádra kérheted ha összegyűlt legalább 50.000 Credits

—————————————————————————-

3 óránként

—————————————————————————-

10 óránként

—————————————————————————-

12 óránként

1 313 hozzászólás

 1. Szia Gabriella!
  A FreeBitco.in fiókomat fel lehet tölteni külső forrásból?
  Ha igen, akkor tudnál segíteni?
  Peti

  1. Szia Peti! Igen, fel tudod tölteni. Felül van egy zöld Deposit gomb. Kattints rá és kiírja azt a BTC címet, ahová küldened kell a bitcoint.

 2. Szia Gabriella!
  Tudnátok segíteni? Tudom, hogy egyszerűnek tűnik, de nem sikerül működtetni többek között ezeket az oldalakat
  Chronoxcoin, SunBTC , World Of Bitcoin
  Belépek a FaucetPay számommal, beléptet, majd kattintok a Claim gombra, megjelenik az Captcha, helyesen megoldom a feladatot, rákattintok a Claim your Satoshira visszavisz az oldalra és nem kezd számolni az óra. Viszont kiírja, hogy Please complette the Puzzle. Milyen Puzzlet és hol találom?
  Előre is köszönöm a válaszokat.

  Üdvözlettel, msziszi

  1. Szia Szilárd, ezeknél mindnél két captcha van amit mikor megoldunk akkor ad satoshit. Az elsö általában google captcha, de van ahol lehet váltani másikra, alatta irja ha van erre lehetöség, pl solvemedia. World of Bitcoin esetében pedig geetest volt ma, a szines golyókra kell kattintani, arra a színre amit az ábrában felül ír , vagy pl kör vagy négyzet, szintén amit az ábrán felül ír. És ezek után van még egy captcha, ahol amit felsorol azt kell a képeken bejelölni, szokott híres amerikai színészek neve és képe lenni, pl Arnold Schwarzenegger, vagy szuperhősök neve és képe, pl Batman, ezeket sorba ahogy írja a képére katt és claim your satoshis, és a végén zölddel írja mennyit kaptál.

 3. Coinpot és a hozzá tartozó faucetek (összes moon, bitfun és bonus) bezárnak. Január 31-ig lehet még gyüjtögetni, és legkésöbb február végéig ki kell kérni mindent.

 4. Sziasztok kedvesek. 🙂 Faucethub lecsökkentette a kikérési minimumot 10,000 Satpshi-ra, akinek még nincs meg, december 10-ig tudja gyüjteni és kikérni.
  Közben nyitottunk egy uj micro wallet tárcát, ami hasonló mint faucethub, vannak faucetek amik onnan ide jönnek át.
  Aki szeretné használni, kell csinálni egy regisztrációt, link a listán, és a faucet oldalakon nem a btc számot kell beirni, hanem az azonositót, melyet belépve lehet látni a dashbord-on, Your Unique Id, példa: EC-UserId-xxxxx
  Kikérési minimum erröl a micro walletr-rol 15,000 Satoshi, a regisztrációnál megadott BTC számla számra.
  Köszönjük szépen, aki továbbra is velünk tart. 🙂

 5. Sziasztok. A faucethub bezár, december 10‐ig van lehetőség kikérni az egyenlegeket.
  Csak azért írom hogyha esetleg valaki nem olvasta volna-

 6. Sziasztok!

  A bonusbitcoin-ra más sem tud bejelentkezni vagy csak én nem? Már egy hete csak hibát ír ki.
  Írtam nekik de a fülük botját se mozdították.

  1. Szia Bagi83. Nekem mindig be volt lépve, néha kiléptetett, de most engem sem nem engedett még vissza. Volt már ilyen máskor is, aztán helyreállt. Nálam a napokban a többi oldal is nehezen müködik ami coinpotra küldi.

   1. Igen,nekem se működnek megfelelően. Nagyjából ez már egy hónapja tart. Meglátjuk mi lesz ebből.

 7. Sziasztok. A Field Bitcoins fizet még egyáltalán? Tudja valaki? Mert az oldalon gyűjtöm és lassan jön össze. Viszont ha az utalra kattintok egy vészhelyzet látható. Köszönöm ha válaszoltok.

  1. Szia Valeria, elvileg automatikusan fizet hetente ha megvan a minimum. Most még mi is messze vagyunk ettöl, valóban lassan gyülik. Azonban én nem látok vészhelyzet kiirást ott sehol.

 8. Sziasztok!

  Én nem rég kezdtem el gyűjtögetni a cryptovalutákat. Mit érdemes tudni erről az oldalról? Esetleg valami ötletek? A Contiplay oldalról küldi majd a rendszer a pénz ha megfelelő összeg összegyűlik? Valaki használja?

  1. Kedves Tomi, azt az oldalt nem ismerem, így nem tudok róla mondani semmit. Ezen a listán azok a faucet oldalak melyek nem közvetlen BTC pénztárcára fizetnek, és faucethub vagy coinpot számlára küldik a satoshit , onnan lehet kikérni a BTC számlaszámodra amikor eléred a minimum kikérhetö összegeket. Ami pedig faucetsystem-re küldi, azt a minimum elérésekor automatikusan utalják. Faucethub és Coinpot oldalakon regisztráció szükséges.

  2. Kicsit későn válaszolok, de a cointiply a legjobb faucet és fizet is rendesen. Én kb 800k Satoshinál járok, a fél világ használja:) FH-ra és walletre is fizet, csak más a limit. FH-ra heti szinten 0,6-2 BTC fizet ki a felhasználóknak.

   1. Szia Gyulus, köszönöm, van ott is regisztrácionk már, de nagyon magas a kifizetési minimum ott, btc pénztárcára 100 ezret ir, faucethub pedig 35 ezer. De vannak még más oldalak is igyekszem odajutni , és azokat is kiteszem.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük