Satoshi gyűjtés – A legjobb INGYENES pénzgyűjtési lehetőség!

Kicsit több mint 1 hónap tesztelés után bizton állíthatom, hogy a Faucet oldalakon történő satoshi gyűjtés a legjobb ingyenes pénzkereseti lehetőség.

Néhány ok miért ez a legjobb:

 1. akár egyedül is több 10 dollárt tudsz vele gyűjteni havonta
 2. de ha tovább ajánlod, a bevételed megtöbbszöröződhet
 3. a pénzt legtöbb esetben azonnal a bitcoin pénztárcádra vagy egy köztes gyűjtőhelyre kapod. De azokon az oldalakon is gyorsan elérhető a kifizetési limit, amelyek nem közvetlenül fizetnek, hanem az oldalon gyűjtik.

A legjobb oldal jelenleg a Bitcoin Puddle. 2 óránként 3000 satoshi gyűjthető! Nekem már kétszer fizetett összesen több mint 300 ezer satoshit.

Ezt követi a Weekend Bitcoin, ahol jelenleg egy hétvégi akció keretében óránként 2000 satoshi gyűjthető! De hétköznap is 1000 satoshit ad óránként.

A listámon szereplő oldalakat minden nap ellenőrzöm és amelyik napok óta nem tölti fel az egyenlegét, vagy bármi gond van vele, azt törlöm. Továbbá amint új jó lehetőséget találok, vagy ajánl valaki, az felkerül a listára. Ezért érdemes minden nap a listáról megnyitni az oldalakat.

Ezen a héten a következő jól működő és fizető oldalak kerültek fel:

 • SatoshiGarden – BTC pénztárcádra kérheted, ha összegyűlt legalább 10.000, 1000-200.000 gyűjthető 30 percenként.
 • FreeBitco.in – Az oldalon gyűjti, 5.500-től kérheted ki a BTC pénztárcádra. 831-83.000.000 gyűjthető óránként.

Ha szeretnél azonnal pénzt csinálni a gyűjtött bitcoin-okból, akkor küldj egy privát üzenetet és átveszem tőled.

4 hozzászólás

 1. Helló
  Óriási gondom van a gyűjtögetéssel, mégpedig az hogy a nem vagyok robot ellenőrző bizbasz egy ideje olyan színten szivat , hogy akár percekig is eltarthat mire túljutok rajta, és végzek egy oldallal. Több oldal többször is végig csináltatja az ellenőrzést ok nélkül. Egymás után kapom a legrosszabb tetülassú kép beúsztatós fajtát.

  Van ez ellen valami módszer vagy hagyjam a francba az egészet ?

  Köszi János

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük