Satoshi gyűjtés – Infók

Tegnapelőtt kaptam az értesítést Gabriellától, hogy több hét próbálkozás után végre sikerült kifizetést kérni a Play BitcoinWater BitcoinWeLoveBTC hármasról, amelyek nyilván egy hálózathoz tartoznak. Azért nem vettük le ezeket az oldalakat a listáról, mert ilyen eset már régebben is előfordult, hogy sokáig nem fizettek, de aztán egyszer csak sikerült kifizetést kérni. Viszont mivel ezeknél az oldalon gyűlik a pénz, ezért addig is lehet gyűjtögetni, amíg a kifizetés nem működik.

Többen jeleztétek, hogy bizonyos oldalak nem engednek gyűjteni IP cím letiltás miatt, vagy proxy használatra hivatkozva. Sajnos ezekkel nem tudunk mit kezdeni. Van akiknek működik van akiknek nem. A Free Bitcoin Canada pl. Gabriellának nem enged gyűjteni, de nekem igen.

Viszont amiket tegnap hozott fel példának Gza, azok Gabriellának mind működnek. A “This faucet exceeded it’s safety limits.” azt jelenti, hogy valószínűleg a sok csaló miatt beállítottak egy limitet és amikor azt eléri a gyűjtés, akkor nem enged a szkript egy ideig gyűjteni. Ezeknél később kell próbálkozni.

Nem könnyű ennyi oldalt nap mint nap nyomon követni, ezért megköszönjük, ha adtok nekünk visszajelzést a problémás oldalakról. Tegnap beszéltem Gabriellával és abban maradtunk, hogy az olyan oldalakat, amelyek ideiglenesen nem fizetnek, vagyis gyűjtősek de nem tudunk kifizetést kérni, hosszabb ideig fent hagyjuk a listán. Viszont az olyanokat, amelyeknek azonnal kellene küldeni a satoshit, pár nap vagy 1 hét gyengélkedés után levesszük, mert csak az időnket pazaroljuk rá, hogy minden alkalommal próbálkozunk gyűjteni de nem sikerül.

Sok sikert a további gyűjtögetéshez! A bitcoin árfolyama szépen emelkedik, ami azt jelenti, hogy amit eddig gyűjtöttetek, az most többet ér, mint egy vagy két hete 🙂

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük