Satoshi gyűjtés – Új oldalak

Ma elég sok új oldal került fel a listára, amelyek kivétel nélkül közvetlenül FaucetBox-ra fizetnek azonnal. Érdemes csemegézni belőlük 🙂

Mivel már régen írtam a Faucet oldalakról, ezért szeretném azt is megemlíteni, hogy a listán  KIEMELT  jelöléssel ellátott oldalak a legjobbak. Elsősorban azért, mert ezek az oldalak már régóta stabilan működnek és fizetnek és nem mellékesen ezek között vannak a legjobban fizető oldalak is.

Azért tartottam fontosnak ezt megemlíteni, mert a napokban váltottam át valakinek az eddig összegyűjtött bitcoint PayPal dollárra és a beszélgetés során kiderült, hogy ő nem szereti az olyan oldalakat, amelyek nem közvetlenül Faucetbox-ra vagy a BTC pénztárcára fizetnek. Viszont a kiemelt oldalak kivétel nélkül mind ilyenek, így ő pont ezeket hagyta ki és emiatt hagyta ki a legjobb oldalt is.

A legjobban fizető oldal jelenleg a PaidBooks. Ezen az oldalon online könyveket lehet olvasni és nem mellékesen eközben satoshit lehet gyűjteni. Egy gyors regisztráció után ki kell választanunk egy könyvet olvasásra (nem kötelező olvasni 🙂 ), alul el kell indítani egy számlálót a Start gombbal, majd amikor letelik a 10 perc, be kell gyűjteni a satoshikat a Get Paid and Turn to Next Page gombra kattintva. Amíg erre nem kattintunk rá, addig a számláló áll és nem számol tovább. Ha viszont odafigyelünk és mindig rákattintunk, akkor tényleg 10 percenként gyűjthetünk be 1000 satoshit. Ennyit egyik oldal sem fizet.

Továbbá szeretném felhívni a figyelmeteket újra, hogy az összegyűjtött satoshikat mindenkitől átveszem a mindig aktuális blockchain árfolyamon.

4 hozzászólás

 1. Sziasztok!
  Nem tudja esetleg valaki, hogy a blockchain mennyit von le utalásnál? Úgy értem százalékot von, tehát mindegy, mennyit küldök, vagy fix összegű a levonás?

  1. Szia!
   Amennyiben a gyors küldést (Quick Send) választod, akkor a Blockchain automatikusan számol költséget, de nem tudom ez hány százalék lehet. Ezért érdemesebb a manuális küldést (Custom) választani, ahol Te adhatod meg mennyi díjat akarsz fizetni. A minimális díj 0.0001 BTC, ezt bármilyen összegnél beállíthatod, de néha kiírja, hogy túl sok kis értékű utalásod volt, ezért csak egy meghatározott díjjal küldheted el.

 2. Befektetés nélküli jövedelmek között MAGASAN a Satoshi gyűjtés a legjobb, pláne így, hogy van aki a legjobb és legmegbízhatóbb oldalakat összegyűjti egy helyre ! 🙂

  Satoshi átváltással kapcsolatban majd szavadon foglak 😀

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük