Satoshi gyűjtés – változások

Gabriella jelezte nekem, hogy történt néhány változás a régebb óta működő faucet oldalakon. Lássuk mik ezek a változások.

A következő oldalak ugyanazt a szkriptet használják és a kifizetés menete megváltozott.

Ahhoz, hogy kifizetést tudjunk kérni, először kérnünk kell egy visszaigazoló email-t. Viszont ahhoz, hogy ezt megtehessük, először meg kell adnunk az email címünket (ha eddig még nem tettük meg). Ehhez kattintsunk az Account menüben az Edit your account gombra, adjuk meg az email címünket és egy jelszót. Ezt követően szintén az Account menüben tudjuk kérni a visszaigazoló email-t a Send confirm link gombra kattintva. Kattintsunk a linkre az email-ben vagy másoljuk ki és illesszük be a böngésző címsorába és ha sikerült a visszaigazolás, a következő kifizetéskor automatikusan fogják küldeni a teljes egyenleget.

WonderlandCoin oldalon nagyon sok változás volt az induláskori állapothoz képest. Ha valaki esetleg emiatt hagyta el az oldalt, akkor most röviden leírom hogyan működik. Miután bejelentkeztünk a bitcoin címünkkel, az a feladat hogy állatokat etessünk 🙂 Ezt alap esetben naponta 10 alkalommal tehetjük meg. Az etetéshez először kapnunk kell egy állatot. Ehhez kattintsunk a Choose random critter gombra és a szkript az eddig összesen gyűjtött satoshik alapján fog nekünk adni egy állatot. Minél több satoshit gyűjtöttünk korábban, annál értékesebb állatot kapunk, ami azt jelenti, hogy több satoshi gyűjthető be velük. Miután megkaptuk az állatot, látni fogjuk mennyi satoshi gyűjthető be vele és ehhez mennyiszer kell megetetnünk 🙂 Az etetés annyiból áll, hogy a lap alján a FEED CRITTER gombra kattintunk és a captcha kód megadásával megtörtént az etetés. Ezután megvárjuk, hogy lejárjon a számláló, majd újra etethetünk. Ezt minden nap 10 alkalommal tehetjük meg. Ha többször akarunk etetni, arra is van lehetőség a BUY FEED gombbal, de ezért ugye fizetnünk kell, ami nem biztos hogy megéri. Alacsonyabb szinteken biztos nem éri meg.

A kifizetés annyiban változott, hogy most már a küldés előtt ellenőrzik a számlákat és 1-2 napon belül küldik csak a satoshit. Erről egy emailt is küldenek amikor a kifizetést kérjük.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük