Trading212 – Ajándék részvények

Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy miért nem írok a kereskedésről. A piac teljesen halott, úgyhogy az eddigi stratégiáimmal egyszerűen nem lehet kereskedni értelmesen. Persze én ettől dolgozok a háttérben, de erről majd később írok.

Most szeretnék nektek bemutatni egy lehetőséget, amire Gabriella hívta fel a figyelmemet. A történet lényege annyi, hogy van egy Trading212.com nevű kereskedési platform, amelyik úgy igyekszik új felhasználókat toborozni, hogy az újonnan regisztrált tagoknak ajándék részvényeket ad akár 100 EUR értékben. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy miután beregisztrálsz az oldalara valakinek az ajánlói linkjével (csak így adják a részvényeket), válaszolnod kell egy sor kérdésre (pl. hogy milyen célból regisztrálsz, honnan van a tőkéd stb), majd át kell esned a KYC ügyfél-azonosítási rendszeren (személyazonosság igazolása, fotók feltöltése). Amint verifikálták a fiókodat (ez pár óra alatt megvan), be kell fizetned mindössze 1 EUR-t (persze lehet többet is) és már kapod is az ajándék részvényeket. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a regisztrációkor 11 EUR értékben adnak általában valamilyen részvényt, de van amikor ennél jóval nagyobb értékben.

Az ajándék részvény megszerzéséhez mindenképpen ajánlói linken keresztül kell regisztrálni. Ha csak rámész az oldalra és beregisztrálsz, akkor nem adják (legalábbis egy videóban ezt láttam). Miután a meghívott teljesíti a feltételeket, ő is és az ajánló is kap ajándék részvéneket, viszont egy személy maximum 5 meghívottat tud ajánlani, utána nem jár tovább az ajándék. Ezért ha valakit érdekel ez a lehetőség, kérem írjon egy hozzászólást, vagy küldjön egy üzenetet és küldöm neki a linket. Amikor elküldtem 5 főnek a saját linkem, utána annak a személynek a linkjét fogom küldeni az újabb jelentkezőknek, aki először jelentkezett itt a blogon és így tovább, amíg van jelentkező és amíg él a promóció. Ugyanis a promóció már csak 14 napig él, ami ha jól számolok május 23. Gabriella már kilőtte a saját 5 linkjét és elég szép értékben kapott részvényeket. Szerintem hozzászólásban majd leírja mennyit 🙂

Egyébként azért is érdemes regisztrálni a Trading212.com-ra, mert ha valaki úgy dönt, hogy szeretne vásárolni valamilyen részvényt, akkor ezen az oldalon ezt ingyen megteheti, vagyis nincs költsége a részvényvásárlásnak. Sőt, vannak olyan részvények, amiket ha hosszabb ideig tart valaki, osztalékot fizetnek. Szóval egész jónak tűnik ez a bróker, amely egyébként elég régóta működik, kokrétan 2013 óta angol székhellyel is. A mobil aplikációja pedig meglepően felhasználóbarát, ritkán találkozok ilyen jól kezelhető felülettel.

Szóval hajrá, gyűjtsétek be az ajándékokat. Ja, azt azért még elmondom, hogy természetesen minimum 30 napig tartonotok kell az ajándék részvényeket, de utána már el lehet adni, ha valaki szeretné.

Közzétéve:
Hírek kategóriába sorolva

8 hozzászólás

  1. Megkaptam az első osztalékom! 🙂
    Akit érdekel, még jelentkezhet, tíz napig van még lehetőség meghívó linkkel ajándék részvényhez jutni.

  2. Sziasztok, annyit hozzátennék, hogy Ft-ot is lehet beutalni, ekkor a minimum összeg 400 Ft. És valóban nagyon szép értékben lehet kifogni ajándék részvényt. Elsőre nekem is 11 EUR értékben adott, majd az első meghívottam után kaptam 92 EUR, a másodikért 43 EUR és aztán még 3 x 11 EUR értékben. Köszönjük a cikket, Zsolti. Sok sikert kívánok Mindenkinek!

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük