Trükköző faucet oldalak

A WeekendBitcoin és a BitcoinAliens trükközése kapcsán derült ki, hogy sajnos több faucet oldal is  eljátssza azt a nem éppen etikus húzást, hogy időnként újra regisztráltatják a tagjaikat, vagy csak egyszerűen megváltoztatják a reflinkeket. Így azok a tagok, akik komolyabb csapatot tudnak maguk alatt felépíteni, egy csapásra elvesztik a referáltjaikat és így elesnek a jutaléktól.

A WeekendBitcoin és a BitcoinAliens oldalakon nekünk már több mint 200 referáltunk volt és mivel most kitalálták, hogy újra kell regisztrálni, ezért nemcsak a fiókban lévő pénz veszett el, de az összes referáltunk is. Előbbin eddig mindössze 8 új referáltunk van, utóbbin csupán egy.

Szóval szeretnék megkérni mindenkit, hogy fokozottan figyeljünk oda és lehetőség szerint a listánkon elhelyezett linkekről regisztráljatok újra, amikor ilyet tapasztaltok. Vagy ha netán még a régi link lenne kint, akkor megköszönjük, ha szóltok amikor változást tapasztaltok. Gabriella nagyon sokat dolgozik azon, hogy a lista mindig frissítve legyen.

Köszönjük az együttműködést!

2 hozzászólás

  1. Sajnos én is így jártam a minap, nem isé rtettem, hova lett az összegyűjtött (szerecsére csak 3-4000 satosim), miután az e-mailcímemmel kérték a belépést pár nappal ezelőtt…
    Fene vigye el őket. Azóta – hol lehet azonnali kifizatést kérni – még párszáz satoshit is kikérek…

  2. Sok oldal azt is megteszi, hogy egy bizonyos idô után nem fogadja el a wallet-címet mondván hogy ez téves. Így amit addig gyûjtöttem, az szépen elszáll, elpocsékolt idô. Én most már az elsô rossz jel után lelépek az ilyen oldalakról és keresek másikat. De már van annyi megbízható oldalam, hogy nem gyôzôm csinálni.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük