Újra itt

Hosszú kihagyás után újra jelentkezem, aminek több oka is van. A blogolás teljes elmaradásának oka az volt, hogy az online bevételszerzési lehetőségek szinte teljesen elfogytak, így már nem igazán érte meg velük foglalkozni. Arról nem beszélve, hogy több, komolyabb befektetésem is csődött mondott, így a tőke is eléggé megcsappant. A crypto piac is eléggé stagnált, így abban sem láttam már túl nagy rációt.

2020 végén viszont újra megindult valami a crypto világban, így én is felfigyeltem rá, és Gabriella segítségével megismertem új, számomra is szimpatikus lehetőségeket. Ezekről szeretnék beszámolni itt a blogon hamarosan. De mielőtt ezt megtenném, kicsit ráncba kell szednem a blogot, mert új szerverre kellett költöznöm (mivel a régi már nem igazán működött jól) és emiatt sok minden el is veszett, valamint át kell néznem a bejegyzéseket, hogy megfelelnek-e a magyar törvényi szabályozásoknak.

Mivel jelenleg főállásban dolgozok, aminek kapcsán havonta több alkalommal Németországba járok, így nem sok időm marad a blogolásra, de igyekszek hasznos információkkal jelentkezni, amikor csak tudok.

Közzétéve:
Hírek kategóriába sorolva

2 hozzászólás

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük