Uphold – Az Ether és a Litecoin is elérhető!

Most értesültem róla, hogy az Uphold-on már május 3. óta elérhető a Litecoin és június 1. óta az Ether. Tehát akár ennek a két crypto valutának is csinálhatunk saját kártyát. Sőt, bevezettek egy olyan újítást, hogy bármelyik kártyához hozzárendelhetjük mind a 3 crypto valutát, vagyis akár egy meglévő USD kártyához kreálhatunk bitcoin, litecoin és ether címet is, így bármelyik címre érkezik pénz, azon az egy kártyán fog megjelenni és azonnal át is konvertálja a kártyán beállított valutára (a példánkban USD-ra). De természetesen ugyanúgy díjmentesen áthelyezhetjük a pénzünket bármelyik kártyáról a Litecoin vagy Ether kártyára (ha csináltunk olyat), vagy feltölthetjük azokat is banki átutalással, vagyis tudunk vásárolni forintért is Ethert vagy Litecoint. Ilyen komplex szolgáltatást jelenleg tudomásom szerint csak az Uphold nyújt.

uphold_crypto

Többen kérdezték már hogy elérhetők-e a fent említett crypto valuták, de eddig én se tudtam róla, mert az Uphold nem küldött róla hírlevelet és még csak az oldalon sem jelzi semmi, hogy új hírek vannak. A blogon kint van a hír, csak azt meg nem olvastam már régóta, mivel nagyon lefoglalt a T4eo-val való munka.

19 hozzászólás

  1. Sziasztok. Érdeklődnék hogy érdemes e nagyobb összeget tartani Upholdon. Mennyire biztonságos az oldal én csak kb 3 hónapja vagyok regisztrált tagja. Btc, ETH, LTC ban szeretnék nagyobb összegeket tartani és ha úgy alakul árfolyamon is keresni.

    1. Szia, a nagyobb összeg az ugyebár relatív, kinek mi számít nagynak. Amennyire én tudom, az Uphold eléggé biztonságos pénztárca, semmi olyan információról nem tudok, ami gyanakvásra adhatna okot.

  2. Sziasztok!
    Azt meg tudná nekem valaki mondani, hogy mikor lehet újra Ethereumot bányászni Genesis-miningon? Jelenleg nincs ilyen szerződés kínálva, pedig engem az érdekelni! Köszi

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük