Uphold – Bankkártyás feltöltés ideiglenesen kikapcsolva

Tegnap értesültem egy olvasónktól, hogy nem tud bitcoint vásárolni az Uphold-on bankkártyával. Miután ellenőriztem, én is láttam, hogy ideiglenesen kikapcsolták, amiről egy rövid szöveg tájékoztat az oldalon, de magyarázat nem szerepelt a kikapcsolás okáról. Ma reggel írtam a supportnak egy levelet ez ügyben és most kaptam a választ, hogy ezt az opciót azért kapcsolták ki, mert fejlesztéseket végeznek rajta. A fő változtatások a következők lesznek:

  • Magasabb tranzakciós limitek lesznek elérhetők
  • Gyorsabban fogják jóváírni a befizetést
  • Hatékonyabb csalás megelőzés

Természetesen a többi opció jelenleg is működik feltöltésre, tehát banki átutalással jelenleg is feltölthető a pénztárca, valamint cryptovalutákkal is.

Arra vonatkozóan nem kaptam pontos információt, hogy a kártyás feltöltés mikor lesz újra elérhető, csak annyit írtak, hogy a közeljövőben.

7 hozzászólás

  1. A banki átutalással történő feltöltést próbálta valaki mostanában? Én régebben egyszer feltöltöttem úgy, emlékeim szerint minimális költsége volt, és magyar bankszámlára kellett utalni. Most viszont külföldi bankszámla számot ad meg, tehát a nemzetközi (SEPA) utalást kellene választani, annak viszont ha jól tudom, elég magas a tranzakciós díja. Az én bankomnál pl. min. 3000 Ft a nemzetközi átutalás díja.

    1. Nekem nem rémlik, hogy magyar számlára kellett volna utalni régen. Legalábbis kikérésnél mindig is SEPA utalás volt. Rafinál ennek 5.6 euro a minimum díja.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük