Uphold – Bitcoin tranzakciók bekapcsolva

A tegnapi hardfork szemmel láthatóan nem okozott semmi különös problémát, úgyhogy az Uphold mára vissza is kapcsolta a bitcoin tranzakciókat, tehát újra lehet be- és kifizetni bitcoint és lehet vele kereskedni. A BCH (Bitcoin cash) kiosztásáról később fognak kiadni egy tájékoztatást, egyelőre még mindig vizsgálják, hogy fogják-e támogatni.

35 hozzászólás

  1. Nos úgy tűnik hogy az alkalmazással van valami gond mivel webes felületen sikerült belépnem. 🙂 Kicsit leízzadtam. 😀

 1. Sziasztok!
  Tudnátok nekem segíteni? Pár napja nem tudok belépni a fiókomba. Semmi hibaüzenet, csak nem történik semmi. Olvastam az előző bejegyzéseket, de nekem nem volt forintban nyilvántartva. Nem tudom mi lehet a gond. Csak pár hete nyitottam ezt a fiókot, de eddig nem volt vele semmi baj.

 2. Sziasztok! A probléma legalábbis az én számlámmal megoldódott egy hét után. Szerintem ez jó hír mindenkinek, mert úgy gondolom, hogy mindenkinél ez lesz a probléma, így már gyorsan ki tudják javítani.
  Amúgy már kezdtem lemondani az Upholdról és az ott lévő pénzemről mert hiába írtam nekik naponta többször majdnem három napja semmi válasz nem jött eddig
  Most kaptam ezt a választ majd három nap hallgatás után:
  ” Daniel Araujo Today at 19:06
  Hello,
  The issue as identified and corrected. You were using a default currency we no longer support.
  Have a wonderful weekend,
  Daniel Araújo”
  Vagyis kivették a forintot a „támogatott” pénznemek közül és ez jelentette a problémát. Persze azért ez kicsit furcsa, hogy e miatt nem tud az ember bejelentkezni a számlájára de ez van. Én már be tudok. Valószínűleg mindenhol ez lesz a probléma, mert én amióta megnyitottam a számlámat mindig is forintban láttam az összeget de most már dollárban látható.
  Szerintem aki úgy gondolja hogy ez a hiba nála is az írja meg ezt a kis rémtörténetet a supportnak és remélhetőleg mindenkinek ki lesz javítva.
  Sok szerencsét Mindenkinek! Üdv Oszi!

 3. A facebook oldalon sikerült felvenni a kapcsolatot. Ha van ticket számod, akkor küldd el nekem vagy írd ide. próbálunk csoportos ügyintézést

  1. Szia!
   Én sem vagyok megelégedve a support munkájával,nekem sem tudtak semmi okosat írni és még noszogatni is kell őket ,a tegnapi levelemre sem reagáltak még . A ticket szám: 65994 .

 4. Nálam is ugyanez a probléma áll fenn most már egy hete. A baj csak az hogy a support egyáltalán nem veszi komolyan a problémát. Napok óta nem válaszolnak, korábban tudtam velük beszélni, de olyan tanácsokat adtak, hogy cseréljek passwordot. Na, hát ezzel nem vagyok beljebb. Fogalmam sincs hova lehetne fordulni, nem kevés pénz van a fiókomban.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük