Uphold – Bitcoin tranzakciók bekapcsolva

A tegnapi hardfork szemmel láthatóan nem okozott semmi különös problémát, úgyhogy az Uphold mára vissza is kapcsolta a bitcoin tranzakciókat, tehát újra lehet be- és kifizetni bitcoint és lehet vele kereskedni. A BCH (Bitcoin cash) kiosztásáról később fognak kiadni egy tájékoztatást, egyelőre még mindig vizsgálják, hogy fogják-e támogatni.

35 hozzászólás

 1. Több gépen (otthoni, munkahelyi) nem tudok belépni. minden esetben ugyanaz a helyzet, visszavisz a belépő mindenféle hiba üzenet nélkül. A kód azonnal megjön, azzal nincs baj. Ráadásul az asztali gépeken már másodszor meg sem tudom próbálni, mert hiába nyomom meg újra a belépés gombot már nem történik semmi. Ha újra akarom tölteni a belépő oldalt már azt sem érem el csak akkor ha törlöm az előzményeket, sütiket stb. utána tudom csak előröl kezdeni. A fiam gépén is próbáltuk ott is ugyanaz volt a helyzet azzal a csavarral hogy Ő próbaképp csinált egy számlát magának, amire viszont be tud lépni furcsa mód úgy hogy simán beengedi minden SMS vagy e-mail kód nélkül. A mobilon folyamatosan küldözgeti az SMS kódokat, de ugyanúgy csak a belépő oldalra visz vissza és kiír egy hibaüzenetet, hogy „unecpected error has occured, please t…” Persze vagy százszor próbáltam azóta újra. Írtam a supportnak tegnap este, de azok meg hétvégén nincsenek.
  Megpróbálnám azt az Authy-t , bár gőzöm sincs, hogy ez mi. Tudsz erről valamit írni?
  Bár az nem jelenthetne problémát, hogy így akarok belépni. Ugyanúgy be kéne engednie.
  Az azért megnyugtató, hogy Nektek nincs problémátok. Megvárom mit ír a support.
  Köszi

  1. Így már egyértelmű, hogy konkrétan a Te fiókoddal van valami probléma, szóval ebben csak a support fog tudni segíteni. Szerintem hétvégén is kell lenni supportnak.

 2. Tegnap óta nem tudok belépni az Uphold számlámra. Az SMS kód beírása után vissza adja a bejelentkező oldalt és nem történik semmi. Van valakinek ötlete, hogy mi a baj?

  1. Nálam minden rendben. Nem lehet hogy későn jön meg a kód és ezért érvénytelen? Vagy ha nem telepítsd újra az alkalmazást,márha mobil felületről akarsz belépni.

 3. Sikerült az EU számlát hozzáadni Upholdhoz, a baj az volt hogy két nullával kevesebb volt az IBAN kód amit beírtam mert a „kisasszony” a bankban keveset írt föl.

 4. Nos ebben a pillanatban megérkezett neteller-re a pénz,csak akkor azt nem értem hogy a bitpay mit nyavalyog a fee miatt. Na mindegy,lényeg az hogy megvan. 🙂

 5. Hali.

  Tud valaki valamit arról hogy az Uphold mióta küldözgeti a pénzeket alacsony díjakkal,nem íródnak jóvá a tranzakciók.
  Csak azt nem tudom hogyan fogok küldeni bármit bárhová ha folyton visszakapom.

   1. Nekem is,de neteller-re akartam küldeni és utalásnál kiírta hogy kevés fee-vel lett küldve és 48-72 órán belül visszakapom ha nem teljesül.

  1. Viszont usd-re már nálam jó ideje nem enged 100000-nél kevesebbet. Illetve máshová küldve 0.002 a minimum,fee-vel együtt 0.0027.

   1. Igen, erre gondoltam, amikor a saját egyik kártyámról utalok/váltok át egy másikra 0.x% díjjal. Én BTC-ről EUR-ra próbáltam, régen mintha kisebb összeget is engedett volna. Végül is nem olyan nagy probléma, csak nem nagyon értem, miért van erre szükség, meg így kisebb összeget nem tudok biztonságba helyezni.

    1. Egyszerű hogy miért,nagyobb összeg váltása nagyobb fee-vel jár. Valamiből élniük kell. 🙂 plusz nagyon drága a btc,és megy feljebb. Ha belegondolsz,befizetsz hozzájuk és nem tudsz mit kezdeni a pénzeddel egy ideig,ez nekik jó üzlet. 🙂

 6. Uphold-on elérhető a BCH kártya, lehet használni, rajta az ajándéklovettával, ha esetleg van aki lemaradt volna. 🙂

 7. Szia szeretnék EU számlát hozzáadni az Upholdhoz, de az IBAN számot nem akarja semmilyen beírt formában elfogadni. Forint számlám már van hozzáadva.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük