Uphold – Felfüggesztik a bitcoin tranzakciókat a hardfork idejére

Végre megjelent az Uphold álláspontja is az augusztus 1-én végrehajtásra kerülő hardfork-kal kapcsolatban.

Az első és legfontosabb hír, hogy július 31-én 19 órakor (UTC) leállítják a Bitcoin tranzakciókat, tehát a bitcoinnal történő kereskedést, be- illetve kifizetéseket. Ezek a funkciók csak akkor lesznek újra elérhetők, amikor az Uphold úgy értékeli, hogy a hardfork után stabilizálódott a helyzet.

Az Ether és a Litecoin kereskedését viszont nem fogják felfüggeszteni – kivéve a bitcoinnal történő kereskedésüket -, de folyamatosan figyelni fogják a piacot és esetlegesen dönthetnek úgy, hogy mégis felfüggesztik.

Az Uphold fel fogja becsülni, hogy támogatja-e az új Bitcoin Cash (BCC vagy BCH) néven megjelenő altcoint, de erről csak akkor fognak dönteni, miután stabilizálódott a helyzet és látják, hogy más csereprogramok hogyan állnak a kérdéshez.

Ettől függetlenül jóváírják az új kártyát, hogy a hardfork alkalmával kapott BCC-t elhelyezhessék rajta (mindnki annyi BCC-t kap, amennyi BTC-je lesz a hardfork idején). De a tranzakciókat nem fogják feldolgozni, amíg nem döntenek arról, hogy támogatják-e az új altcoint. Tehát az új kártyát csak akkor lehet majd használni.

Kicsit kacifántosan volt megfogalmazva a hír, remélem sikerült mindent jól fordítanom.

25 hozzászólás

  1. kerekperec szerintem azért kérdezte, mert jelenleg nem lehet pénzt fogadni egyik hálózatból sem.
    Xapóra sem lehet kikérni.
    Egyik kártyánál sem találtam „hosszú számsort”
    Vagy nálam van a hiba?

    1. De nem értem miért akartok olyankor bitcoint küldeni, amikor előre be lett jelentve, hogy a hardfork idejére kikapcsolják a tranzakciókat.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük