Uphold – Feltölthető bankkártyával újra

Tegnap jött a hírlevél, amiben közlik a jó hírt, miszerint újra feltölthetjük az Uphold számlánkat bankkártyával. Ezt nem minden országból tehetik meg, de az EU országaiban lakók igen. Ezen az oldalon vannak felsorolva azok az országok, ahonnan nem lehet feltölteni.

8 hozzászólás

  1. Néhány napja regisztráltam az Upholdra, és olyan kérdésem lenne, hogy hol találom azt a hosszú karakterláncos címet, amit beírhatok pl. a freebitco.in-nál a „withdrawal” mezőbe, ha szeretném onnan az upholdra utalni a satoshikat?

  2. Nagyszerű, csak kár, hogy 3D Secure kell hozzá – így várhatok még egy évet, mire a bankomnál elérhető lesz -, illetve minimum 50 $-ral lehet csak feltölteni, ha jól látom. Illetve a díj is, mintha alacsonyabb lett volna.

  3. Ti tudtok vásárolni uphold virtuális mastercard kártyával Mo-n? Nekem kh, otp, unicredit, stb is visszadobja, hogy jogosulatlan. Van valami összeg limit esetleg vagy területi, hogy USA a kártya ez meg itt EU?

  4. Na, ez örömteli hír! 🙂

    Mondjuk furcsa, mert több EU országot is listáz a kivételek között. Sőt, Yugoslavia-t is írja a végén. Úgy látszik, nagyon biztosra akartak menni… 🙂

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük