Uphold – Videó a használatához

Készítettem egy videót, amiben röviden bemutatom hogyan kell használni az Uphold online pénztárcát.

https://youtu.be/HnKuFC8eQR4

 

88 hozzászólás

  1. Szia, nem ismerem a programot, de erős a gyanúm, hogy ha már befizettél nem fogod tudni kikérni a pénzed. Ez egy hyip, amibe nem javaslom, hogy bárki is befizessen.

 1. Sziasztok keresek egy társat Zyrec be aki 1000 dollár értékben vagy ugyanennyi bitcoinnal betudna lépni heti 9% – kifezetésű megtakaritást ajánl a Zyrec
  Köszönöm Bhavani

 2. Sziasztok,

  egy tranzakcióban kénytelen vagyok BTC-vel fizetni, ezért ennek az oldalnak és a nagyon jó oktató videónak köszönhetően úgy döntöttem létrehozok egy Uphold fiókot. Meg is csináltam.
  Amikor pénzt akartam utalni rá, látom az információs sávban, hogy csak Euróban denominált számláról fogadja.
  Félreértek valamit vagy kell egy EUR számlát nyitnom emiatt egy bankban? Egyszerű magyar forint számláról nem tudok rá utalni?
  Nagyon köszönöm a segítséget

 3. SZiasztok!
  Segítségre lenne szükségem, hátha van valakinek tapasztalata.
  Tegnapelőtt elutaltam az Uphold számlámról 2000 Dollárt BCH-ban. Tőlem levonta az összeget, de nem érkezett meg még. Ami nagy gáz, hogy a blockchainban sincs nyoma. Írtam a supportnak, még nincs válasz.
  Tudom lassan dolgoznak, de addig hátha van ötletetek…….
  Elöre is köszi

 4. Szia krisztian. Ugy tudsz venni pl hogy olyan tarcat toltesz le ahol sokfajta coin van. Es atvaltod oket amilyet szeretnel.

 5. Sziasztok!
  Tudnátok abban segíteni hogyan lehet pénzt betenni, kártyát hozzáadni az uphod-hoz?
  Már a regisztráció megvan igazolvány, kép.
  Köszönöm!
  Szép napot!

  1. Szia, ha kártya alatt bankkártyát értesz, azt sajnos egyelőre nem lehet hozzáadni. Jelenleg csak banki utalással lehet feltölteni, vagy ha egy másik bitcoin pénztárcáról küldesz rá btc-t.

 6. Szia.
  Szerintem megvaltozott a felulet. Regen megtudtam nezni btc kartyam cimet.Most viszont foglamam nincs,h hol talalhatnam meg. Azok az opciok mar nincsenek, mint amiket a videoban latni.

 7. Sziasztok. Egy érdekes kérdésem van. Jelenleg van az Uphold-on reflink? Vagyis regizhet hozzám valaki Upholdra?
  A másik dolog, hogy a kedves ( ! ) szolgáltatóm miatt nem tudok sokszor belépni, nem küldi az sms-t se hívás sincs, nem sikerült másképp megoldani, jelen pillanatban csak táblagépem van. Mit lehet várakozáson kivül ilyenkor tenni?
  Tisztelettel, Iby.

  1. Szia!

   Nem találtam reflinkre utaló jelet,szerintem az csak volt a kezdetekben.
   Nekem is csak Tabletem van,néha nekem sem jön sms,próbálkozni kell,aztán egyszer csak sikerül.
   Meglehet hogy szolgáltatót kellene váltani ha független a tabi.

   1. Köszi bagi83 a választ. A tablet fūggetlen, wifin van netem rajta. Van egy félokos vagy félbuta telefonom, arra jön ha jön az sms. Sajna csak ez a legolcsòbb és egyetlen szolgáltatò van, mobilszolgáltatò naaagyon drága…… Fennebb olvastam, hogy ki lehet kapcsolni az sms-es belépést…….természetesen tudjak belépni és aztán……

    1. Egyébként ha a böngésződben bekapcsolod az asztali módot (asztali webhely kérése,jobb fülci),és app nélkül lépsz be,akkor nem kér sms mizériát. Crhrome-al próbáld,nálam olyankor nem küld sms-t hanem automatice belép. Az sms helyett azt hiszem az Authy nevű app kell,de azt sosem próbáltam,ha ismeri valaki akkor biztos segíteni fog benne.

     1. Sajnos, ellent kell mondjak Neked, asztali módban is kéri az sms-t……. Az hogy most téged beenged, az a magyaráata, hogy Uphold 30 napig megjegyzi a kódot, tehát 30 napig automatice betudsz lépni, de 30 nap eltelte után megint kell egy újabb kód…….
      Az Authy-t ismerem, a laptopon Xapo-hoz be is tudtam állítani, de az Uphold-hoz az istennek se sikerült…..
      Talán megpróbálom tableten beállítani, mikor pihentebb agyù leszek. Ha sikerûl, megosztom majd Veletek……
      Köszi az összes választ egyébként. Iby

    2. Szia Ibolya,én authy-val használom már jó ideje, de én a belépésnél kikapcsoltam az ellenőrzést, csak az utalásoknál van bekapcsolva. Arra már nem nagyon emlékszek, hogyan sikerült rávarázsolnom a gépre az appot, de én simán tudom használni asztali gépen win10-en. Telefonról is tudom használni az authy-t, csak ehhez be kell állítani, hogy több eszközön is használhassam.

 8. Üdv! Este hat után utaltam kártyával pénzt, és éjfél után már rajta volt. És köszönöm a segítséget!

 9. Sziasztok! Kedves Admin! Töltöttem fel pénzt az Uphold-ra, várom, hogy meg is kapjam. A tanácsotokat szeretném kérni, hogy melyik tőzsdét figyeljem, hogy annak segítségével, a korábban leírtak szerint tudjam a pénzt pl. usd-ról btc-re váltani. Vagy egyszerűbb az Uphold-on?

 10. Sziasztok! Szerintetek nagy hülyesèg upholddal tözsdézni? A bitcion árfolyamában akár 300 dolláros ingadozások vannak de a kisebbek is alkalmasak lehetnek, csak kevés pénzzel tudnék kezdeni, ezért gondolkodom ebben a lehetőségben, sajnos a recyclix nem fizet, pedig onnan lehetne penzem.1000-1100-on lehetne venni bitcoint, aztán 1350-nel átvenni vissza usd-re stb.stb.

 11. Sziasztok, Xapo számláról küldtem bitcoint Upholdra, de most már kb. 6 órája “pending balance” megjelöléssel van az összeg a számlán, tehát nem hozzáférhető. Érdeklődnék,hogy ez normális-e így, várjak-e türelemmel, vagy esetleg reklamáljak?

  1. Szia!

   Néha előfordul hogy 3 napig is pending,majd eltűnik az egyenlegről a pénz,majd a negyedi napon újra megkapod és jóváíródik. Ennek a hálózati költséghez van köze,nyílván nem teljesült maradéktalanul,a minap nekem is volt egy ilyen szituációm a coinbase-en,,a pénzem végül természetesen megkaptam.

  2. Igen, ennek az a lényege, hogy ha valaki túl alacsony fee-vel indítja a tranzakciót, akkor bizony előfordulhat, hogy napokig nem hagyják jóvá a “bányászgépek”, mivel nyilván először azokat a tranzakciókat veszik előre, amelyek magasabb díjat tartalmaznak. De előbb vagy utóbb jóvá lesz írva.

 12. Igen erre gondoltam a coint elküldtem az upholdról de arra nem gondoltam, hogy a kifizetést is oda kell majd kérnem és megadtam egy másik bitcoin cimet. Ebböl volt egy kis bonyodalom de így megadhatom a befizetöi cimet.
  Köszi az infót!

  1. Szia, természetesen. Bár nem tudom melyik címről beszélsz, mert az Uphold felhasználóneved vagy email címed akkor kell használni, amikor másik Uphold felhasználótól szeretnél pénzt fogadni, viszont ha konkrétan bitcoin kifizetést akarsz kérni valahonnan (ahol nem használnak Uphold-ot), akkor a BTC kártyád bitcoin címét kell megadni.

 13. Sziasztok
  Az lenne a kérdésem, hogy az uphold számlámat hogyan tudom feltölteni?
  Vagy esetleg ha van valakinek felesleges $ amit megvennék upholdon szóljon itt.

  Köszi

   1. Köszi
    Valahogy csak sikerült, a probléma az volt, hogy transferwise-al küldtem el és nem tudtam elsőre melyik bankszámlaszámot adjam meg.

  1. IBAN számláaszámot kell megadni (ahogy oda is van írva). De lehet hogy az elejére már nem kell beírni a HU betűket, mert az már ott van. Erre már nem emlékszek.
   A BIC rubrikába pedig a Swift kódot kell beírni.

 14. Sziasztok regiztem az Upholdra, de lenne pár kérdésem. A Bitcoinomat szeretném rátenni az upholdra de nem szeretném elrontani, hol tudom kikapcsolni az sms belépést és szeretném hozzátenni a bankszámla-számomat.

  1. Szia,
   SMS ellenőrzés módosítása:
   1. Kattints a felhasználónevedre a jobb felső sarokban, majd a Settings menüpontra
   2. Katt Security -> Two factor authentication
   3. Beállíthatod, hogy bejelentkezéskor kérje a kódot, vagy csak akkor amikor pénzt küldesz valakinek. A 2. lehetőség, amikor Uphold-on belül küldesz pénzt, a 3. pedig amikor bitcoin hálózatba.
   De ki is kapcsolhatod mindhármat (amit én nem javasolnék, ha több pénzt szeretnél rajta tartani)

   Bankszámla hozzáadása:
   1. Kattints a felhasználónevedre a jobb felső sarokban, majd a Settings menüpontra
   2. Katt Funding methods
   Itt beállíthatod a bankszámládat és bankkártyát is hozzárendelhetsz. Utóbbit csak feltöltésre tudod használni. A bankszámla a Te neveden kell legyen.

 15. Kedves Roland!
  Hogy a pénzem elveszik, az egy dolog de hogy a rendőrség keres mert visszaéltek az adataimmal talán…. vagy csak sok krimit nézek?

 16. Szia Zsolt , nagyon fontos lenne beszélni veled …………., több mindenről, de , fő az Uphold legalább van 15 – 20 reffem , de hol látszik és van utána juti ?
  köszönöm, a vissza hivást ………….., több kérdésben is …………!

 17. Hello admin ma regisztráltam az oldara!azt szeretnèm kèrdezni hogy az normális hogy minden bejelenkezèsnèl kèr egy kodot amit smsben kapokmeg? A másik meg az hogy ezzel tudok fizetni olyan oldalakon ami elfogadja a bitcointot?ès mèg annyi hogy mit kell megadni bitcoint accontnak az email cimetvamivel regisztráltam az upholdra?kösz a választ

 18. Köszönöm!
  Még nem egészen értem, valószínű, hogy még kérdezni fogok, de köszönöm addig is.
  Gondolom, 1 IP címen 2 Uphold is kérhető, különböző névre, itt nincs olyan megkötés, mint a PTC oldalaknál.

  1. Mivel igazolnod kell a személyi azonosságod, ezért nyilván nyitható több számla egy IP címről, de szerintem az $5 bónuszt nem fogják megadni mindegyikre.

 19. Szia Admin!
  Regiztem az Upholdra. Szig.,fénykép feltöltve. Első kérdésem, hogy az 5$-s promoció él-e még.
  Másik, hogy Blockhain és Xapo pénztárcám van csak. Ezekhez lehet kérni BTC kártyát?
  Nincs se $, sem Euros számlám, nem is szeretnék nyitni. Ez feltétlenül szükséges, vagy fel lehet tölteni a számlámat úgy is, hogy másik Uphold tárcáról küldenek nekem $-t?
  Harmadik kérdés, satoshi gyűjtésnél lehet használni az Upholdot? Ha lehet, hogyan?

  1. Szia,
   Tudomásom szerint még él a promóció, de van aki azonnal megkapta az $5-t, van aki csak 2-3 hét múlva.
   Azt hiszem kicsit félre érted az Uphold-nál ezeket a kártyákat. Először én se értettem pontosan mik is ezek 🙂
   Ezek nem olyanok, mint a bankkártya, szóval nem tudsz velük fizetni sehol és nincs közük bankokhoz sem. Ezek csak virtuális kártyák és CSAK az Uphold-on van jelentőségük, hogy más valutában tudd tárolni a pénzed. Vagyis ezek csak amolyan elnevezések, amit hívhatnánk úgy is, hogy USD számla, EUR számla stb.
   A Blockchain és a Xapo is egy bitcoin pénztárca, ahol bitcoint tudsz tárolni és ezekkel tudsz bitcoint küldeni/fogadni. Amennyiben ezekről szeretnéd áthelyezni a pénzed az Uphold-ra, akkor lényegében bitcoint küldesz magadnak az Uphold pénztárcádra és eldöntheted, hogy ezt a BTC kártyádra küldöd, hogy bitcoinban tárolja, vagy az USD esetleg EUR kártyádra küldöd, hogy azokban a valutanemekben tárolja. Vagyis lényegében átváltod a bitcoint más valutára és mindezt ingyen.
   Aztán amikor szeretnél egy kis készpénzt, akkor egyszerűen kérsz egy kifizetést/visszahívást a magyar forint bankszámládra és ezt bármelyik kártyáról megteheted, mert az Uphold átváltja. Szóval nem kell hozzá USD vagy EUR bankszámla.
   Természetesen másik Uphold számláról is lehet neked küldeni pénzt és az is ingyenes. Küldhetnek neked BTC, USD, EUR vagy bármit, ami az Uphold-on elérhető. Jelenleg 25 valutanem és 4 nemesfém, amiben tárolhatod és küldheted/fogadhatod a pénzt.
   Satoshi gyűjtésre is használhatod az Upholdot és eldöntheted, hogy a BTC kártyád bitcoin címét adod meg, az USD kártya bitcoin címét vagy másikat. A videóban mutatom hol találod meg ezeket a bitcoin címeket.

    1. Akkor két eset lehetséges:
     1. rosszul adtad meg a telefonszámot
     2. Valami hiba miatt nem tudta elküldeni, ilyenkor nyilván egy későbbi időpontban célszerű újra kérni.

     Az első esetre volt már példa azért írtam.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük