Uphold – Videó a használatához

Készítettem egy videót, amiben röviden bemutatom hogyan kell használni az Uphold online pénztárcát.

https://youtu.be/HnKuFC8eQR4

 

88 hozzászólás

 1. Kedves Roland!
  Hogy a pénzem elveszik, az egy dolog de hogy a rendőrség keres mert visszaéltek az adataimmal talán…. vagy csak sok krimit nézek?

 2. Szia Zsolt , nagyon fontos lenne beszélni veled …………., több mindenről, de , fő az Uphold legalább van 15 – 20 reffem , de hol látszik és van utána juti ?
  köszönöm, a vissza hivást ………….., több kérdésben is …………!

 3. Hello admin ma regisztráltam az oldara!azt szeretnèm kèrdezni hogy az normális hogy minden bejelenkezèsnèl kèr egy kodot amit smsben kapokmeg? A másik meg az hogy ezzel tudok fizetni olyan oldalakon ami elfogadja a bitcointot?ès mèg annyi hogy mit kell megadni bitcoint accontnak az email cimetvamivel regisztráltam az upholdra?kösz a választ

 4. Köszönöm!
  Még nem egészen értem, valószínű, hogy még kérdezni fogok, de köszönöm addig is.
  Gondolom, 1 IP címen 2 Uphold is kérhető, különböző névre, itt nincs olyan megkötés, mint a PTC oldalaknál.

  1. Mivel igazolnod kell a személyi azonosságod, ezért nyilván nyitható több számla egy IP címről, de szerintem az $5 bónuszt nem fogják megadni mindegyikre.

 5. Szia Admin!
  Regiztem az Upholdra. Szig.,fénykép feltöltve. Első kérdésem, hogy az 5$-s promoció él-e még.
  Másik, hogy Blockhain és Xapo pénztárcám van csak. Ezekhez lehet kérni BTC kártyát?
  Nincs se $, sem Euros számlám, nem is szeretnék nyitni. Ez feltétlenül szükséges, vagy fel lehet tölteni a számlámat úgy is, hogy másik Uphold tárcáról küldenek nekem $-t?
  Harmadik kérdés, satoshi gyűjtésnél lehet használni az Upholdot? Ha lehet, hogyan?

  1. Szia,
   Tudomásom szerint még él a promóció, de van aki azonnal megkapta az $5-t, van aki csak 2-3 hét múlva.
   Azt hiszem kicsit félre érted az Uphold-nál ezeket a kártyákat. Először én se értettem pontosan mik is ezek 🙂
   Ezek nem olyanok, mint a bankkártya, szóval nem tudsz velük fizetni sehol és nincs közük bankokhoz sem. Ezek csak virtuális kártyák és CSAK az Uphold-on van jelentőségük, hogy más valutában tudd tárolni a pénzed. Vagyis ezek csak amolyan elnevezések, amit hívhatnánk úgy is, hogy USD számla, EUR számla stb.
   A Blockchain és a Xapo is egy bitcoin pénztárca, ahol bitcoint tudsz tárolni és ezekkel tudsz bitcoint küldeni/fogadni. Amennyiben ezekről szeretnéd áthelyezni a pénzed az Uphold-ra, akkor lényegében bitcoint küldesz magadnak az Uphold pénztárcádra és eldöntheted, hogy ezt a BTC kártyádra küldöd, hogy bitcoinban tárolja, vagy az USD esetleg EUR kártyádra küldöd, hogy azokban a valutanemekben tárolja. Vagyis lényegében átváltod a bitcoint más valutára és mindezt ingyen.
   Aztán amikor szeretnél egy kis készpénzt, akkor egyszerűen kérsz egy kifizetést/visszahívást a magyar forint bankszámládra és ezt bármelyik kártyáról megteheted, mert az Uphold átváltja. Szóval nem kell hozzá USD vagy EUR bankszámla.
   Természetesen másik Uphold számláról is lehet neked küldeni pénzt és az is ingyenes. Küldhetnek neked BTC, USD, EUR vagy bármit, ami az Uphold-on elérhető. Jelenleg 25 valutanem és 4 nemesfém, amiben tárolhatod és küldheted/fogadhatod a pénzt.
   Satoshi gyűjtésre is használhatod az Upholdot és eldöntheted, hogy a BTC kártyád bitcoin címét adod meg, az USD kártya bitcoin címét vagy másikat. A videóban mutatom hol találod meg ezeket a bitcoin címeket.

    1. Akkor két eset lehetséges:
     1. rosszul adtad meg a telefonszámot
     2. Valami hiba miatt nem tudta elküldeni, ilyenkor nyilván egy későbbi időpontban célszerű újra kérni.

     Az első esetre volt már példa azért írtam.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük